utorok 14. januára 2020

One less angel in heaven



Ak nepozeráte seriál Marvelous Mrs Maisel tak sa ochudobňujete o jeden z najväčších zážitkov na svete :) A ak pozeráte tak potom vám pesnička one less angel in heaven musí ísť v hlave stále :) A mne ide práve teraz na mojom Spotify a potom čo som sa natrela tým najlepším výrobkom, aký som mala doma za posledných xyz mesiacov mi je sveta žiť. Takže poďme na to - pustite si tento seriál prečítajte si čo potrebujete na svojej poličke a doprajte si ten najrelaxujúcejší čas len pre vás.

Priznám sa, že je málo spoluprác, ktoré sa zo spoluprác preklopia do mojej lásky voči daným výrobkom.Je to dané tým, že mám doma toľko kozmetiky, že si reálne nepotrebujem kupovať ďalšiu a teda radšej vytiahnem niečo zo zásob akoby som zbytočne nakupovala. Kde to však neplatí je Dove. Dove som používala na základnej škole :) o tom inokedy a potom až keď ma oslovili na spoluprácu. Je to jedna z nie úplne pravidelných spoluprác, takže, keď sa mi niečo minie nemôžem sa spoľahnúť na to, že mi to o mesiac dôjde a preto tu nastáva tá netradičná zmena oproti iným značkám - keď sa mi minie niečo z Dove alebo vidím, že majú niečo nové hneď si to kupujem. Je to jedna z najlepších drogériových značiek a ak ste ostali mentálne ešte pri Dove spred 10 rokov je to rovnaká škoda ako nepoznať Mrs Maisel. Avokádová edícia, kokosová edícia teraz posledné sprchové peny alebo ílová edícia sú proste to die for. Reálne. Sprchové peny mám doma vždy vždy a hneď keď sa mi jedna minie utekám pre druhú :) A to som ani neotvorila tému deodorantov, ktoré jednoducho nemajú konkurenciu. Takže, ak by ste sa ma opýtali, ktorú značku si kupujem najčastejšie bude to určite Dove :)



Ale, čo som paradoxne prehliadla (a nechápem ako je to možné, pretože keď niekde vidím matcha tak som ako magnet) je telové mlieko Awakening Ritual s matchou a sakurou. Chápete? Čo je viac japonské ako MATCHA a SAKURA. A pre človeka, čo každý deň spomína na svoje dva týždne v Japonsku je toto proste vec, ktorú musí mať.



Asi ste pochopili, že je to super výrobok, že? :) lebo fakt je! Telové mlieko vonia tak dokonalo nádherne! Je to jemne sladká vôňa ale s takým zaujímavám šmrncom. Tá matcha ju robí sladko/nesladkú. Z môjho pohľadu je to taká netradičná ritualsovská vôňa, len s tým rozdielom, že ich telové mlieka nestoja 3€ ale 16€.

Čo sa týka konzistencie - v tomto je Dove total majster. Telové mlieko má síce len stredne hustú konzistenciu ale zaschne v sekunde a pokožku brutálne dobre hydratuje. Je to ten prípad produktu, kde konzistencia nehovorí za výsledok skôr robí produkt ešte lepším. 

Asi už chápete, že som do neho absolútne zaľúbená a vy ho vážne MUSITE vyskúšať :)

Tak čo, nalákala som vás? Aký telový krém je teraz vo vašej kúpeľni?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne