utorok 4. februára 2020

Jooj ale strašne dobrá vec toto!


Recenziu na tento zázračný téglik som plánovala už strašne dlho :) ale nejak som na ňu vždy zabudla. Ale viete čo? Lepšie neskôr ako nikdy :) takže ju tu teraz máme v celej paráde :) aby nebolo tých super výrobkov na obočie dosť tak dnes si dáme tento parádny gél s ktorým bude vaše obočie vyzerať upravene, uhladene a veľmi pekne a prirodzene. Tá posledná časť závisí hlavne od vašej šikovnosti :) Ja sa zaručujem hlavne za uhladene a upravene :)

Ale poďme od začiatku! Neviem, ktorá iná značka má toľko fakt dobrých výrobkov na obočie, tak ako Avon. Ich ikonické Avon Mark tiene na obočie (recenzia tu), ktorých som vymíňala asi tri balenia!, ich ceruzky na obočie, fixky a samozrejme aj tento total brutal gél. Ja som to spomínala už viackrát, ale fakt pri obočí mením obľúbencov. Raz mám rada ceruzky, raz tiene a inokedy (ako teraz gél). Neviem od čoho to závisí - okrem ceruzky - tam moja obľuba končí, keď sa mi stupí a mne sa nechce hľadať strúhatko :)



No a keďže sa fakt v poslednej dobe neviem nabažiť tohto gélu povedala som si, že si ho zase pripomenieme :) Gél sa volá Avon Mark Perfect Brow Creme Gel Pot a tak ako názov hovorí je to malá tubička plná gélovitej pasty na obočie. Ja osobne ju mám v odtieni Deep Brown a musím povedať, že mi sedí veľmi pekne. 

Mala som ju na sebe aj tento víkend v poslednom videu, tak môžete posúdiť samé :)


Čo sa mi na výrobku páči je fakt jednoduché používanie - nanesiete na skosený štetec a jednoducho nanesiete na obočie. Doplníte farbu tam, kde potrebujete a vytvarujete podľa požadovaného tvaru. Ak sa vám náhodou utne ruka tak, ako ste nechceli tak potom veľmi jednoducho vatovou špajgličkou len zotriete ,,prebytok" a môžete pracovať ďalej. Gél hneď zaschne a nechá obočie pekne pokope. Nie je to však taký ten hutný, lakovitý gél - je to skôr gél, ktorý pekne drží pokope bez nejakého umelého neprirodzeného efektu. 


Za mňa naozaj super praktický, pohodlný výrobok, po ktorom teraz siaham najčastejšie. Nebudem vám klamať - o mesiac to bude možno niečo iné :) ale to sa dozviete :) teraz je to tento gél :)

A čo vy a obočie? Ceruzka? Gél? Tieň?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne