nedeľa 23. februára 2020

Najväčšia blogová recenzia



Uff uff, kde začať tento najdlhší článok v histórii môjho blogu :) Ani neviem ale skúsme s tým, čo ma lákalo najviac! Nočná maska Urban Skin Detox :)  Maska je nadupaná s perfektným zložením - bio zelený čaj, antioxidanty, kyselina hyalurónová či provitamín B5. Jej úlohou je redukovať známky únavy a počas noci detoxikovať pleť. Masku oceníte obzvlášť teraz v lete, pretože má brutálne chladivý efekt, ktorý si nenormálne užívam počas týchto horúcich nocí. Maska má veľmi pekné balenie - tmavomodré s jemnými trblietkami a keď ju otvoríte určite sa zamilujete do jej vône. Povedala by som, že má základ ako klasické Nivea krémy, ale je šmrncnutá s tou krásnou wellness čistotou. Dokonalý mix pred spaním!
Maska má krémovitú konzistenciu a ja si neskutočne užívam jej nanášanie. Poriadna vrstva na poriadnu nočnú starostlivosť. Asi po minútke od nanesenia začne dokonalo chladiť a vy si už môžete len ľahnúť a užívať si noc, kým sa vaša pokožka regeneruje.

Po vymaskovanej noci môžete zvyšky masky umyť sviežim čistiacim peelingom. Masko/peeling som už raz od Nivea mala a bola som s ním neskutočne spokojná. Teda nie raz, mala som asi tri jeho balenia ako som ho mala veľmi rada :) Na tento som sa neskutočne tešila, pretože mix čiernej ryže, zeleného čaju a prírodného ílu nemôžu byť iné ako super.
Masko/peeling má čiernu farbu - čo je vždy polovičným znakom úspechu :) Má takú tú čisto/wellnesovú vôňu, ktorej sa neviete nabažiť a keď výrobok používate cítite uvoľnenie a relax. Čo je vcelku zaujímavé je, že masko/peeling má relatívne hrubé mikrogranulky, ktoré však nedráždia pleť. Neviem, či je to ostatným zložením peelingu, ale použitie nie je vôbec dráždivé. Práve naopak - príjemne pokožku prečistí a zanechá ju ochladenú a krásne jemnú. Ozaj preto to volám masko/peeling - pretože výrobok môžete používať ako peeling - že nanesiete malé množstvo do dlaní a vmasírujete a umyjete, alebo ako masku - nanesiete na pokožku, necháte pár minút pôsobiť a následne zmyjete. Aj keď vo všeobecnosti nie som fanúšik multifunkčných výrobkov (nie sme predsa chlapi) tento nie je vôbec krok vedľa. V plnej miere výborne pôsobí ako maska a rovnako ako peeling. Takže ak nechcete míňať veľa peňazí kľudne si kúpte tento jeden výrobok a máte vybavené :)


V maskovom súboji v rade Urban Detox sú inak dve masky :) Každý si vyberie :) Ja som absolútny milovník maskovania, ale nie som milovník zlupovacích masiek. Mala som z nimi niekoľko zlých skúseností a odvtedy sa im celkom vyhýbam, alebo ich používam len na nos a čelo. Pri Nivea Urban Skin Detox peel - off maske sa však netreba báť :) odskúšané aj za vás :) Maska má super čistú, sviežu vôňu (ale nie niveácku) a peknú čiernu farbu. Nanesiete ju v tenkej vrstve na tvár a necháte pôsobiť cca 15 minút. Potom zlupnete na jeden ťah a máte krásne hebkú a jemnú pokožku. Pokožka je krásne prečistená a nepodráždená. Like :)

Ak nemáte 15 minút času (chápem, ja tiež nie vždy) potom sa vám bude páčiť minútová maska! Teraz spätne, keď nad tým rozmýšľam tak toto bude asi môj najobľúbenejší výrobok zo všetkých, pretože ak niečo urobí efekt pol hodinovej procedúry za minútu je to fakt super. Minútovú masku som skúšala ako úplne poslednú pretože dlhé roky pre mňa bolo maskovanie akoby takým rituálom. Že dám si peeling, masku, otvorím si knihu a mám pokoj. Hm. Bejvávalo :) posledné mesiace maskovanie a peelingovanie úplne flákam a pretože je toto vyslovene môj top výrobok. Maska, ktorú na seba nanesiete a dlhšie ako minútu by ste ju nemali ani mať. Prečo? Od začiatku :) Maska má príjemnú čistú vôňu a zeleno bielu konzistenciu. Má v sebe jemné zrniečka, takže hneď vidíte, že to bude dva v jednom výrobok - aj maska aj peeling. Mňa osobne maska strašne prekvapila pretože prvých dvadsať sekúnd ma pomerne dosť štípala, čo je vec, ktorá sa mi takmer nikdy nedeje. Verte mi, že keď vám dva týždne v nemocnici chemicky zlupujú pleť vaša pokožka sa stane pomerne rezistentná. Každopádne táto maska štípala tak som si povedala fiuu asi ju fakt mám mať len minútu a nie 3x viac času ako som zvyknutá :) Po minúte sa maska začala miestami aj vpíjať do pokožky (že aj napriek tomu, že obsahuje biely íl nie je to ten typ masky čo zaschne ako dláto) a ja som ju išla šup šup umyť. To už inak vôbec neštípala :) masku som umyla raz dva - lebo nebola zaschnutá a čakala ma brutálne jemná a krásne hebká pleť. Pokožka bola reálne rozjasnená vôbec nie podráždená ani červená. Peelingové zrniečka pokožku pekne prečistili a výťažky z magnólie rozjasnili.
Takže preto je podľa mňa najsam :)




A čím zakončíte deň? No s odličovaním! A s čím? S micelárkou! Popravde? Najprv naj-kontroverznejší výrobok :) som zvedavá, koľko z vás si povedalo, čo je už len kontroverzné na micelárke. No ja vám poviem :) že si ju dáte na oči a chytí vás panika, pretože vonia ako Bioderma Sébium - tj produkt na mastnú a zmiešanú pleť. A zrazu cítite jemný chlad. Alebo..je to chlad? Či keď dám dole tampóny z očí tak mi vypáli oči? Ale potom. Dáte si dole tampóniky a máte brutálne odlíčené oči a na očiach kľud. Chlad. Oddych. Prvý večer je to divné, druhý večer je to divné a tretí večer sa na to začnete neskutočne tešiť. Na výrobok, ktorý vám proste v pár sekundách perfektne odlíči oči a ešte vám ich aj dokonalo upokojí. Wow. Like Nivea  :)

Dobre :) keď točím videá cítim, keď mám vyhovorený hlas a tu cítim, že mám vyťukané prsty. Dohodnime sa, že na Urban Detox krémiky si dáme recenziu inokedy ok?
Kto sa dočítal až sem dostáva virálnu pusu!

A teraz mi dajte vedieť :) čo je váš najsamobľúbenejší výrobok z Nivea? 

2 komentáre:

  1. Wau, tak tomu hovorím recenzia! Z tohto radu som ešte nič neskúšala, ale už mám pripravený ten Defence pleťový krém plus dve masky, tak som veľmi zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne