utorok 25. februára 2020

O toto ešte stále súťažíte :)



Ak sledujete môj youtube kanál (ak nie tak klik:tu) tak možno viete, že ešte tri týždne prebieha súťaž o mojich zimných obľúbencov. Ak ste sa náhodou ešte neprihlásili, tak to môžete stále urobiť a návod ako na to nájdete v tomto videu:klik.

Základ je ale mať rád Dove pretože ten veru niekomu dôjde. A mimo iných výrobkov aj tieto dva voňavé zázraky o ktorých bude dnešná recenzia :) Ak súťažiť nechcete nič sa nedeje, ale radím čítať ďalej pretože absolútne nepochybujem, že minimálne jeden z týchto sprcháčov si uloví aj vaše srdce :)


Ak máte radi jemné, sladké a ukľudňujúce vône tak určite zbystrite na Dove Caring Bath Almond Cream with Hibiscus.

Je to jemný a krémový sprchový gél, ktorý krásne prevonia a zvláční pokožku. Je to taký ten objímajúci typ sprchového gélu. Vonia naozaj ukľudňujúco, príjemne a jemne a jediná vec, ktorú po takejto sprche chcete je ísť si ľahnúť do poriadne vychladených perín. 


Nebudem sa tajiť tým, že mojím najsamoľúbenejším je verzia Renewing Glow Pink Clay. Ale ak hovorím obľúbeným tak myslím do takého levelu, že neviem, či toto nebude môj ultimátny obľúbenec až do konca roka. 

Je to tak dokonale nádherná čistá, jemná, príjemná vôňa. Je to ako rozdrvený púder zmiešaný spolu s takými krásnymi čistými čiatočkami - že vo výsledku máte dokonalú čistú pudrovú vôňu.

Nakoľko milujem pudrové parfémy toto je presne môj vysnívaný sprchový gél. Jemný, šetrný, krémový s tou najkrajšou vôňou na svete. Jednoznačne by som z tejto edície prijala všetko :) sprej, guličku, telové mlieko a aj peeling. Naozaj DOKONALO nádherná pudrová vôňa. Och! Až mám zimomriavky ako vám o nej píšem :)


Verím, že som na toto pudrové šialenstvo nalákala nejednu z vás :) a budete na mňa spomínať po najviac relaxačnej sprche na svete :)

A čo vy a pudrové vône? Hot or not?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne