piatok 7. februára 2020

Z lásky


O pár dní je tu najkontroverznejší sviatok v roku Valentín :) Ak ma sledujete nejaký ten piatok viete, že ja mám Valentín veľmi rada :) a aj napriek tomu, že nám nejak posledné roky nevychádza oslavovať ho ako by sme chceli :) (a medzi nami šípim, že aj tento rok to tak dopadne :) stále si nájdeme nejaké pekné riešenie, aby sme si aj tento deň urobili trochu špeciálnejším. Keď sa posledné týždne maľujem a pozriem sa na túto paletku - napadne mi len jedno -a to, že mi nenapadá nič dokonalejšie na Valentína ako predstava, že by ma pri dobrej večery čakala takáto krásna škatuľka. Je to netradičné, krásne, voňavé, nezruinuje to peňaženku. Ak ste videli moje video o last minute vianočných darčekoch (klik:tu) tak tento malý zázrak už možno videli :) ale ak nie poďme si ho ukázať ešte raz a z blízka. Lebo verte alebo nie, je to dokonalosť v malom ružovozlatom prevedení. Len jedna informácia hneď na začiatku - ono je tej paletky už na internete fakt málo. Ja som ju teraz kupovala pre jednu kamarátku, takže kto hľadá ten nájde - ale ak sa vám páči nečakala by som ani o deň viacej.


Dobre. Začnime prvou a maximálne úprimnou informáciou - ja túto paletku fakt nerada používam a fakt ju používam len keď mám zlú náladu. Je totiž tak dokonalo krásna, že mi je strašne ľúto čabrať do nej a predstava, že sa mi minie je proste brrr. Ale zase :) mám mozog, takže si uvedomujem, že to je hlúpe a iracionálne a preto sa snažím používať ju aspoň v obmedzenej miere. Joooj ale uznajte, že je fakt brutálne nádherná! Och! Radosť sa na ňu pozerať.

Ale poďme ešte raz a úplne od začiatku :) Paletka je láska na prvý pohľad vyslovene od prvého pohľadu. Má dokonalo krásne staroružovo/bronzové balenie. Vrchná časť paletky má v sebe srdiečka a flitre, ktoré pekne plávajú po balení paletky. Je to inak aj taká relaxačná záležitosť :) hýbete s tou paletkou a pozeráte sa ako sa pekne posúvajú rozkošné srdiečka. Takže do paletky sa zaľúbite na prvý pohľad - a to ste ešte len na začiatku, ďalšie super veci ešte len prídu :)


Keď paletku otvoríte poviete si wooooow! Tá je dokonalo krásna! Lebo je - obsahuje 4 krásne odtiene, ktoré podľa mňa svedčia každej tváričke :) Tri sú krásne rozjasňujúce a jeden matný. Tak ako vždy swatche povedia viac ako moj opis tak kuk nižšie, aby ste vedeli čo čakať :)

Ale je jedna vec, ktorú vám predsa len swatche nepovedia! A to je viete čo? Vôňa! Paletka mega dokonalo vonia! Ako sladké vanilkové rožteky :) Hovorím vám láska z každého uhla :)



Ak by ste už paletku náhodou nezohnali ale v súčasnosti hľadáte nejaké pekné a kvalitné líčka stále by som ostala v Dermacol rodine a pozrela si Blush and Illuminator paletky, ktoré sú fakt krásne, kvalitné a bonus navyše - nikdy ich neminiete, pretože sú tak veľké :)))

A čo vy a Valentín? Je tu niekto, kto ho oslavuje?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne