štvrtok 26. marca 2020

Jo Malone Peony and Blush Suede

obal parfému Jo Malone Peony and Blush Suede

Prišla jar! Že už to môžeme s kľudom napísať? Za iných okolností by som sa určite tešila viacej, ale dajme teraz všetko škaredé bokom a užime si túto recenziu na mega ale mega dobrý produkt s ktorým je jar ešte krajšia, voňavejšia a výraznejšia.

Začnem túto recenziu zcela úprimne. U môjho manžela došlo po 15 rokoch k nejakému mentálnemu zvratu a rozhodol sa ignorovať moje želania na parfémy a kupuje mi ich podľa vlastného uváženia :) toto je už tretí Jo Malone kúsok, ktorý som si reálne nevybrala a nedala do zoznamu, ale on mi ho kúpil, lebo mu voňal najviac. Prvé dva boli vyslovene nákup naslepo, že voňal a zapáčili sa mu a on síce tvrdí, že tak kupoval aj tento parfém ale pravda je taká, že som ho už mala pred rokmi doma, takže podľa mňa si ho privolali nejaké spomienky. Takže nie, dnes tu nemáme recenziu vône Black Cedarwood&Juniper, ktorú chcem už asi tri roky :) dnes tu máme jarnú, sviežu a dokonale kvetinovú recenziu Peony&Blush Suede.

flakón parfému Jo Malone Peony and Blush Suede

Ale dobre, buďme k sebe úprimný - aj tak by som ten Cedarwood už nemohla nosiť lebo je to relatívne ťažká a zimná vôňa. Zato tá pivonka :) to je proste krásna romantická a dokonalá jar. Viete čo je najfascinujúcejšie? Že je to obľúbený parfém mojej dcéry (asi bude po tatovi :) Vždy, vždy, vždy keď si ho na seba dám vystrelí ku mne, chce ísť na ruky a ovoniava ma. A keď sa jej opýtam, či jej voniam začne brutálne tlieskať. Pri žiadnom inom parféme to nerobí (a to ste mohli vidieť koľko ich mám v mojom video u parfémoch).

Ale späť k parfému :) V prvom rade - treba ešte hovoriť aké má nádherné balenie? Ja sa ich jednoduchých ale elegantných flakónov neviem nabažiť :) vyzerajú krásne na poličke a je radosť striekať si ich na seba. Samotný parfém nie je žiadna novinka, na trhu je už sedem rokov a za ten čas sa stal ževraj najobľúbenejším parfémom neviest v UK aaaa hovorí sa, že ho nosí aj Meghan Markle :) Je to krásna kvetinovo-ovocná vôňa, v ktorej cítite akordy ruže, jablka, jazmínu, pivonky aaaaa kože!

Jo Malone Peony and Blush Suede parfum

A teraz to je tá zaujímavá vec. Na prvý pohľad znie parfém veľmi jemne, kvetinovo,nežne. Ale tá koža ho robí pomerne výrazným, silným a veľmi veľmi netradičným. Tak ako všetky Jo Malone parfémy :) musíte očakávať nejaký ,,twist" niečo čo ma šmrnc a zaujme a urobí ten parfém iný ako ste zvyknuté. Veď stojí cez 100 € tak by teda mohol mať šmrnc :)

Ak vás čaká svadba alebo sa chcete cítiť ako ex-princezná :) vyskúšajte :) je to jarná dokonalosť :)

A čo vy a Jo Malone? Mali ste už niektorú? Lákajú vás?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne