utorok 24. marca 2020

Kiko Smart Radiance Primer


Strašne by ma zaujímalo, prečo u nás nie je Kiko. A teda aj kopec iných značiek, ale to Kiko ma trápi celkom dosť :) Vždy, keď idem niekam do zahraničia a vidím Kiko predajňu strašne sa teším, pretože je to značka, ktorá má za pár eúr fakt dobré výrobky. Je to taká lepšia Pupa podľa mňa :) 

Moja mamina objavila minulý rok krásy Taliansko a vždy, keď tam išla doniesla mi niečo z Kiko. Naposledy  (nebojte, ešte minulý rok :) došla s Smart Radiace Primer-om, ktorý donedávna čakal na prvé vyskúšanie. 
Aj keď popravde vám napíšem, že používala som ho reálne len pár dní, pretože mi jeho používanie momentálne príde ako mega plytvanie. 

Neviem ako vy, ale moja make-up rutina momentálne vyzerá - denný krém, očný krém, make-up, očný korektor, obočie, púder, líčka. A bodka. A aj to mi príde fakt ako zbytočne veľa, ale ak čítate môj blog nejaký ten piatok tak viete, že sa jednoducho lepšie cítim s make-upom :)

A zase som sa zakecala :) poďme na to Kiko :)


Ono je vám to taká zaujímavá vec tento primer :) Veď viete, že ja bázy pod make-up fakt nemusím ale toto je vám také špeciálnejšie a lepšie. 

Osobne si myslím, že maminu zaujalo to balenie a štetec :) ktorý je popravde totálne nepoužiteľný. Zrovna mohli urobiť kompaktnejšie balenie a dať len tubu bez štetca. Ale sama robím v marketingu, takže chápem, že obal a balenie predáva a dať na pomerne obyčajný výrobok štetec ho robí obyčajne neobyčajným :)

Štetec je tvrdý a neohybný takže jediné čo s ním urobíte je to, že vytlačíte von výrobok. A ten si potom rozotriete prstami alebo kvalitným štetcom :) - za mňa stále len a len Real Techniques :)


Ja bázu nanášam na denný krém a pred použitím make-upu. Má v sebe totiž nádherný zlatý glow, ktorý pokožku prenádherne rozjasní a to ,,rozžiarenie" ide aj cez make-up. A to je super, pretože môžete mať hocijaký oničom make-up a táto báza vám z neho spraví make-up, ktorý je krajší a lepší.

Na výber sú štyri odtiene a ja mám 02 Radiant Gold. Existuje ešte ružová verzia, strieborná a fialová. Osobne si myslím, že všetky musia byť fakt pekné ale táto zlatá je ideálna na letné obdobie a všetky osoby s žltým podtónom (čo ja teda fakt nie som :)


Uznajte, že to vyzerá mega brutálne. Vytlačila som vám väčší kus aby ste videli ten glow, ale nemusíte sa báť, keď ho rozotriete po pokožke ostane vám len krásne prejasnenie. Nebudete ako disko gule :)


Okrem zjednotenia pokožky a prejasnenia by mal pokožku hydratovať a pomôcť jej, aby make-up vydržal dlhšie. S poslednými dvoma vecami nemám problém, takže to vám potvrdiť neviem - ale minimálne sľubujem, že make-up nebude držať horšie :)

Bázu som skúšala s rôznymi make-upmi a vždy im urobila len dobre :) Och! Žeby som zmenila názor na bázy? :)

A čo vy Kiko? Čo odtiaľ odporúčate?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne