utorok 17. marca 2020

Konečne som vyskúšala!

balenie masky Garnier Pure Charcoal


Ak ste videli moje posledné video o tom ako vyzerá moja Notino objednávka tak viete, že som si medzi iným objednala aj Garnier Pure Charcoal plátienkovú masku. Ak ste video nevideli tak chyba! Podľa počtu vzhliadnutí a komentárov malo fakt úspech, takže by sa mohlo páčiť aj vám. 

Masku som chcela vyskúšať už nejaký ten piatok a som strašne rada, že som si ju konečne objednala. Ono to máte s tými plátienkovými maskami tak - je super, že je väčšina na hydratáciu a proti vráskam ale čo keď chcete niekedy pleť viac prečistiť? Detoxikovať? Tak konečne sú tu aj také plátienkové masky a ja mám obrovskú radosť :)

detail obalu Garnier Pure Charcoal masky


Aj keby som pleť nechcela prečistiť maska by ma zaujala tak či onak, pretože sa mi brutálne páčilo jej čierne balenie a bola som zvedavá, či bude maska čierna aj vo vnútri.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taradamtá! Jasne, že je čierna! Ha! Ale pozor nezľaknite sa :) čierne je to plátno, samotná tekutina je číra, takže keď vám bude kvapkať po posteli ako kvapkala mne nič nebude mega ufúľané :) vďakabohu :)

Garnier Pure Charcoal maska


Maska má jemnú čistú vôňu a ako ste už asi mohli pochopiť je teda bohate napustená sérom, ktoré prečisťuje a sťahuje póry. Obsahuje čierne uhlie, čierne riasy, LHA a samozrejme aj kyselinu hyalurónovú. Takže okrem čistenia pokožku aj hydratuje a spevňuje. 
Čo sa samotnej vône týka pripomína mi tie predošlé plátienkové masky. Je to taká tá čistá vôňa pripomínajúce gélové odličovače alebo čistiace gély. Kľudne môžete dať masku aj vašej polovičke,vôňa určite nebude vadiť :)

Masku som si nechala na pokožke 20 minút a bola som až prekvapená, že sa vcelku pekne vsiakla. Povedala by som, že plátienko ostalo ešte trochu vlhké ale naozaj väčšinu pokožka ,,vypila". Zvyšok som vmasírovala do pokožky a pomaly išla spať.

Garnier Pure Charcoal maska na pokožke


Pokožka bola jemná, hebká a vôbec nebola ulepená ani mastná. Ráno bola krásna jemnučká, mäkkučká a prisahala by som, že pôsobila aj trochu žiarivejšie. Stiahnuté póry som si nevšimla ani večer ani ráno :) 

Inak ako som si chcela skontrolovať pre istotu cenu (2€ na Notino) všimla som si, že Garnier má brutálne veľa zaujímavých výrobkov, o ktorých som vôbec netušila. Mali ste niekto niečo z toho Bio radu? Ak áno dajte vedieť prosím aký je :) rada vyskúšam :)

A tu sa dostávame k poslednej otázke :)
Ktoré plátienkové masky používate? Dajte tipy nech vyskúšam :)

2 komentáre:

  1. Černou jsem neměla, měla jsem modrou, ale nevzpomínám si na co konkrétně je. :)
    (myslím tím v modrém obalu), na zjemnění pleti dobré, i na hydrataci, ale jinak od plátynkových masek moc nepoznám změny.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto Garnierky som ešte nemala, ja som mala teraz na testovanie masky Talika (z ElNino) a tie sú mega, tie vyskúšaj! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne