piatok 13. marca 2020

Šokujúco šokantne dobrý Rimmel :)


Jemineeeeeeeeeeeee takú brutálnu vec som objavila! A rovno do druhej vety dávam, že stojí pár eúr a je fakt fakt mega super! Ak ste to náhodou neidentifikovali podľa prvej fotky je to Rimmel Kate kontúrovacia paletka. Našla som ju na https://www.parfemy-elnino.sk/ za plus mínus 5 € a vyzerala tak pekne, že som si povedala, že to risknem. Keď nič iné bude z toho dobrá, alebo zlá recenzia. Ale viete čo? Ono je to inak jeden z najsam dekoratívkových výrobkov za tento rok a my si hneď povieme prečo. 

Aby som vás nenaťahovala dôvody sú v zásade dva a ten prvý je úplne najdôležitejší. Púdre sú tak dobre namixované a namleté, že bez nejakého dávania si pozor docielite veľmi pekne decentný a prirodzený výsledok. Žiadna marfuša, žiadna umpa lumpa. Veľmi pekný prirodzený bronzer, veľmi pekné a prirodzené líčka a veľmi pekný a prirodzený rozjasňovač. Neviem ako vy ale ja často bojujem s tým, že mi ujde jemne ruka a potom musím naprávať dlhšie škody ako celé malovanie a tu to proste nehrozí. Na jeden ťah to nie je málo ani veľa - je to proste akurát a líčenie je fakt pekné a fakt prirodzené.

Všetky tri farby sú naozaj krásne a pokožke pekne lichotia a nerobia z nej niečo, čo nie je. Pozrite samé :)


 Krok číslo jedna :) bronzer :) dodá tvári trochu kontúr. Veľmi pekná hnedo/béžová farba ideálna pre bledule.


Krok číslo dva - krásne jemné a romantické líčka. V balení je veľmi pekná koralová farba, ktorá je úplne ideálna teraz na jar. Je už jar, že? :)


A do tretice to všetko trochu rozjasníme decentným a krásne zlatistým rozjasňovačom :)


Na výber sú tuším tri paletky a ja som si vybrala odtieň Coral Glow pretože mi prišiel najviac vhodný pre bledulky ako som ja :)

Ak hľadáte multifuknčné líčidlo za pár eur toto je určite ono! Vreeeeeeeeeeelo odporúčam :)

A čo vy a multifunkčňáky? Hot or not? :)

2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne