streda 22. apríla 2020

Ako ušetriť s pupalkovým olejom



Podľa mňa som vám nikdy nehovorila ten príbeh o tom, ako som dávnejšie nakupovala na https://www.krasnakazdyden.cz/. Je to už asi aj pol roka, ale doteraz som spokojná ako som vychytračila systém :) Robila som si totiž objednávku nejakej pleťovej kozmetiky, čo som potrebovala a keďže som dlho používala krémy, chcela som si po dlhšej dobe pre zmenu zase objednať olej. Nejaký taký cenovo príjemný :) a po dlhom vyberaní som sa rozhodla, že skúsim niektorý zo Soaphoria olejov. Cenu majú super, kvalitovo sú tiež perfektné - jediná nevýhoda je to balenie, čo keby máte rozum, tak si doma odložíte nejaké balenie, do ktorého ho prelejete a nevyhodíte ako ja.
Ako dobre by sa mi tej olej používal s Mylo kvapkadlom :) Každopádne, keďže som nechcela míňať veľa peňazí povedala som si, že sa trochu potrápim. Ale aj tak, mala som vo výbere asi 5 olejov, ktoré by mi sadli na moje aktuálne potreby a nevedela som fakt, že ktorý.

A  viete čo vyhralo? Že Pupalkový olej je vhodný aj na očné okolie! Ha! A keďže som nemala doma ani očný krém mali sme jasného víťaza. Ušetrila som za olej (stojí okolo 7 €) a ešte aj očný krém! Yass!

Pupalkový olej je vlastne taký malý zázrak! Brutálne regeneruje pokožku - jej nedokonalosti a rôzne problémy a do toho ešte aj pôsobí proti starnutiu. No, čo viac chcieť? Olej môžete používať na telo aj vlasy, ale povedzme si, je to taký malý luxus, takže ja ho používam len a len na pleť.

Olej nanášam večer po sprche na jemne vlhkú pokožku - pretože vtedy ho treba mikromálo a rýchlo zaschne. Keďže to v 90% s olejom preženiem každý večer sa teší aj môj krk a dekolt. Čo je povedzme si pravdu žiadané :) Olej brutálne pokožku premastí, hydratuje a dodá jej neskutočný pocit úľavy. Ja neviem, čím to je ale posledné týždne mám pocit, že zo sprchy vychádzam brutálne vysušená a pne ma celá pokožka, takže toto je fakt ako balzam na pokožku. Neskutočne si nanášanie a ten pocit užívam.

Olej je naozaj veľmi mastný (logish) takže odporúčam suchej pokožke. Viem si predstaviť, že moja mamina s mastnou pokožkou by po použití šalela :) 

A čo vy a oleje? Používate? Ktoré odporúčate? 

3 komentáre:

  1. Heleď a myslíš, že by to mohlo být dobrý třeba po holení do třísel? Občas tam mám podrážděnou pokožku, tak oleje používám. Ale jestli je tenhle brutálně regenerační, tak by to mohlo být vynikající. Na pleť už své oblíbence mám od The Ordinary🌸.

    Verča ze Ztracena v Praze | Co číst a poslouchat? A jak na tom celém ušetřit? | TIPY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo? Urobme to tak, že sa oholím a vyskúšam :) síce nemám podráždenú pokožku po holení ale minimálne skúsim, či sa niečo neudeje :)

      Odstrániť
    2. Super, tak moc děkuji :). Docela by mě to zajímalo. Třeba to budeš mít aspoň o hodně hydratovanjší a jemnější🙂

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne