utorok 14. apríla 2020

Farmona nadupané pleťové sérum


Ak sledujete moje videá, tak si možno pamätáte, že vo videu o domácom wellnese (klik) som spomínala,že čo sa v súčasnej dobe oplatí robiť je dať si nejakú super domácu kúru. Keďže nemôžeme ísť na kozmetiku, pekným riešením je urobiť si kozmetiku doma a dopriať si nejakú super pleťovú kúru. Ja som si ešte dávnejšie kúpila Farmona Vitamin Booster kúru a teraz bolo načase vybrať ju a vyskúšať ju :) priznám sa, že som bola fakt zvedavá aká bude, pretože na internete vyzerala fakt dobre - tak už stačilo len vyskúšať ju.


Kúra je balená v peknej žltej krabičke a keď ju otvoríte príde ten wow efekt! Vnútri sa ukrýva 5 sklenených ampuliek a aplikátor, ktorý nasádzate na ampulku. Ampulky sú fakt veľké - 5ml takže rátajte s tým, že jedna vám vydrží cca tri dni. To inak nie je len môj výmysel - viacpočetné použitie sa odporúča aj v návode akurát treba dať už otvorenú ampulku do chladničky. Tým  pádom vám kúra vydrží pol mesiaca a vy si môžete pekne posúdiť, či niečo urobila alebo nie.

Môj tip je, že predtým ako s kúrou začnete pripravte si pekne pleť - urobte si pekný peeling, dajte si nejakú prečisťujúcu masku - nech je pleť tip top a vie pekne nasať všetky účinky séra. 

Inak účinky séra - načo vlastne je?

1, dodáva pokožke kolagén a elastín
2, spomaľuje proces stárnutia
3, zjednocuje farbu pokožky
4, vypĺňa pleť

Stačí, nie? :)

Takže poďme na použitie - ampulku otvoríte, odstránite plastový uzáver a nasadíte aplikátor. Veľmi praktické použitie - ampulku nemusíte lámať (ja to neznááááášam potom tie malé kúsky rozdrveného skla bleh) ale len nasadíte šikovný aplikátor. Z neho si potom vykvapkáte toľko séra, koľko potrebujete. Kľudne nešetrite - aj keď budete mega rozšafné sérum vám vážne vydrží tri dni.
Sérum nanášam večer na čistú pokožku - ale predtým, ako si ho dám nanesiem očný krém. Sérum nejde na očné okolie ale o to sa treba starať tiež takže o to sa postarám vždy s krémom.
Sérum nanášam aj na krk v hojnom množstve :) zaschne veľmi rýchlo a nechá jemnú a hladkú pokožku.



Viete čo je zaujímavé? Že aj napriek tomu, že mám suchú a citlivú pokožku nepotrebujem na sérum nanášať krém. Aj napriek tomu, že je to ,,voda" pokožku dostatočne hydratuje a dodá jej, čo potrebuje. Ráno si potom už pleť klasicky umyjem a nanesiem už bežný denný krém :)



A čakáte na to najdôležitejšie, že? Výsledky :) Prvé výsledky som videla po druhej použitej ampulke. Pleť bola jednoznačne vyhladenejšia, jemnejšia, zjednotenejšia a krajšia. Reálne bolo výsledky vidieť v zrkadle a aj keď som si po nej prechádzala rukami bola hebká a jemná. A ono sa to potom už len zlepšovalo. Pokožka je brutálne vyhladená, jemná, nemá žiadne nedokonalosti a vyslovene krásne žiari. Môžem si dovoliť nosiť make-up s nízkym krytím (ak ste nečítali moju poslednú recenziu u Nivea make-upe klik:tu) pretože pokožka nepotrebuje nič kryť, stačí ju pekne zjednotiť. 

Jediné v čom som rozpoltená a vôňa tých ampuliek :) fakt som za mesiac nedošla na to, či mi voňajú alebo nie :)) miestami voňajú ako čokoláda, miestami ako slaný karamel a miestami mi pripomínajú bujón :)) manžel tvrdí, že cíti len ten karamel, tak len keby ste si ich objednali a máte divný nos ako ja, pripravte sa :)

Long story short - ja som s kúrou brutálne spokojná a určite vám ju odporúčam. Pokožke podľa mňa fakt dobre padla a vyzerá krásne a odpočinuto - aj keď fakt nie je :)

Ak máte tip na nejakú inú kúru dajte určite vedieť :) Mňa láka teraz ta Vichy čo je skoro v každom druhom časopise, tak uvidíme, či po lete vyskúšam :)

A čo vy a kúry? Dávate si? Aké? Ako často?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne