štvrtok 9. apríla 2020

Ho Hoo Nivea make-up


Presne si pamätám, keď som tuším pred rokom videla v nejakom zahraničnom časopise reklamu na Nivea make-up. Povedala som si najs, ďalšia vec, ktorá sa k nám nikdy nedostane. A k tomu paradoxne, prejdete len za hranice do drogérie a čaká vás tam celý stojan Nivea dekoratívky. Vo všeobecnosti som inak už celkom odolná na výrobky, ktoré my nemáme a naši susedia majú ale toto ma teda celkom štvalo. Bolo to totiž v čase, kedy som presedlala na ľahšie make-upy a paradoxne som nevedela žiadne dobré nájsť. 

A potom! Tramtadadááá prišiel Nivea make-up aj k nám! Nie je to ani make-up ale skôr ošetrujúci tónovací krém v hubičke a aj keď som si ho šetrila na leto neodolala som a používam ho posledné týždne neustále. Čo znamená jednu vec - môžem napísať poriadnu recenziu :)



Make-up má fakt pekné a luxusné balenie. Pomerne veľká papierová krabička ukrýva plastovú nádobku, ktorá ukrýva samotný make-up. Plastová nádobka má dve časti - jednu, kde si odložíte aplikátor (penový vankúšik) a druhú, kde je samotný make-up v špongii. 

Make-up obsahuje kyselinu hyalurónovú, OF 15 a okrem toho, že je jeho cieľom zjednotiť farebne pleť ešte aj pokožku hydratuje. Takže je to vlastne taký hydratačný krém, ktorý pokožku pekne zjednotí a rozžiari. 


Nanášanie je veľ veľmi jednoduché - hubičku potlačíte na make-up a následne hubičkou nanesiete make-up po pokožke. 

Čo ma prekvapilo hneď na prvé použitie boli dve veci - make-up vonia ako modrý Nivea krém (krááááása) a je brutálne ,,mokrý". Reálne stačí jemne priložiť hubičku a budete mať brutálne veľa výrobku. Mne jedno priloženie hubičky stačilo na nanesenie make-upu na celú tvár. 

Hubičkový make-up som doteraz mala len jeden - Loreal Lumi Magique a tu od prvého použitia bolo treba make-up v hubičke stláčať, aby ste ho odtiaľ dostali. Niveu stačí priložiť a hneď sa dostane na aplikátor. Je tam teda viac produktu, čo robí výrobok omnoho príjemnejší na použitie. 

Okrem toho vidím ešte jeden rozdiel - Loreal hubička je omnoho tenšia, menej kvalitná a cca po mesiaci sa vždy začala lúpať a opadávať. To urobilo používanie výrobku fakt nepohodlné a kvôli tomu, by som si už ďalšie balenie nekúpila. Tu hubička zatiaľ krásne drží a nikde sa nelúpe ani neopadáva. Aká bude ku koncu používania sa dozviete v spotrebovaných výrobkoch /posledné video nájdete napríklad tu:klik

A poďme na to najdôležitejšie:
Predtým :)

Potom:

Make-up má jemné krytie a v zásade naozaj len farebne zjednodnocuje a hydratuje pokožku. Nedostatky neprekryje, takže ak máte kruhy ako ja, tak si ešte zoberte na pomoc korektor. Make-up viete vrstviť, ale pri mojom súčasnom stave mi reálne stačí jedna vrstva a jemne prepudrovať. Kto by to kedy povedal, že ja budem hľadať nízko krycie make-upy :) Materská naozaj mení ženy :)

Make-up drží pokožku krásne zjednotenú celý deň - rozumej od 10 do 21 vrátane dvoch krátkych prechádzok s rúškom. Pokožka má inak veľmi pekný glow a naozaj mám pocit, ako keby bola lepšie hydratovaná.

Za mňa naozaj top jarno-letný make-up a ak hľadáte jemné krytie a veľmi pohodlné nanášanie toto sa vám isto bude páčiť. Tá vôňa je pre mňa inak brutálny bonus navyše :)

A teraz by ma zaujímalo :) je to ešte niekto, kto radšej nosí málo krycie make-upy a kedysi ste mali radi silno krycie? Dajte vedieť :)

4 komentáre:

  1. Vyzerá dobre a ktorý máš odtieň presne a kde si ho kúpila? mňa odrádza ta drogerkova cena skoro 17 eur sa mi zdá vela.. No v poslednej dobe aj ja často využívam bud jemne krycí makeup alebo žiadny pod to rusko sa to neoplatí stačí korektor a je postarané o vec :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak odporúčam sledovať DM aplikáciu a ich sekciu dopredaj :)) bol tam za 9 € čo je podľa mňa super cena. Aj som bola prekvapená, že prečo dali relatívne nový výrobok do dopredaja, ale cena potešila :)
      Keď ti stačí jemne krycí toto sa ti isto bude páčiť. Ja mám odtieň Light :)

      Odstrániť
  2. V tom balení vyzerá odtieň neskutočne tmavo :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. inak máš úplne pravdu, ale vážne nie je :) našťastie :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne