piatok 3. apríla 2020

Notino má stále zásoby!

Spiritime čistiace gély na ruky

Čistiace gély sú teraz vec, ktorá má hodnotu zlata :) Pred pár týždňami sa svokra dozvedela, že čistiace gély majú v jednej drogérii, ale predávajú len jeden kus na človeka, tak tam nahnala celú rodinu, na to, aby sme zistili, že ich dávajú len vyvoleným ľuďom. Niekto odchádzal s gélom a niekto bez. Kríza ukazuje charakter ľudí :) Ak si nechcete zvyšovať tlak predavačkami, ktoré majú pocit, že sú teraz na koni radím vám jednoducho googliť a prihodiť k vášmu bežnému nákupu bez stresu a s radosťou. Ja som si takto minulý týždeň prihodila tieto Spiritime, ktoré majú na Notino

čistiaci gél Spiritime Flower Time

Popravde som mala na zozname vecí na nákup úplne iné veci a len tak mi napadlo pozrieť, či náhodou nemajú niečo také aj tam a šupito mali! Tento článok píšem a rovno ho publikujem a gély stále majú. Za fajn ceny a na výber viacero druhov. Takže ak vám nejaký chýba do kočíka alebo kabelky tak ho tam bez problémov nájdete. 

Paradoxne ma to tak prekvapilo, že ich tam bolo na výber viacero, takže som nakoniec neobjednala skoro nič z toho, čo som chcela len som každému posielala že kupujteee! 

čistiaci gél Spiritime Fruity Time

Ja som si vybrala dva Spiritime Flower Time a Fruity Time. Inak pre vaše pobavenie a môj plač - ja som mala doma tony (dobre tony nie ale fakt veľa) týchto čistiacich gélov. Ale keďže ich fakt nemám rada a nepoužívam - vždy, keď som nejaký dostala dala som ho kamarátom a rodine. Takže, keď prišla kríza mala som doma 0. Som dopadla :))

Len v skratke pre porovnanie - Flower Time vonia ako nejaká ovocná Adidas toaletka (ak ste náhodou mali tú ružovú tak sme voňali rovnako v našej puberte :) a tak vonia tento gélik) a Fruity Time tak sviežejšie ale stále pekne a ovocne. Povedzme si pravdu, je to jedno ako to vonia, hlavné je, že to čistí ruky a že je to skladom. 

Obal Spiritime čistiaceho gélu na ruky

Skladom sú teda čistiace gély, dezinfekčné gély a dokonca aj gélik pre deti. Neotáľala by som, pretože je to nedostatkový tovar a nezabudnite si k nákupu prihodiť nejakú parádnu plátienkovú masku, aby ste si urobili radosť :)

A čo vy? Je niečo, čo vám chýba a neviete zohnať?

4 komentáre:

  1. Já používám roky desinfekční čistící prostředky Sanytol. Nicméně v aktuální situaci - všude vyprodáno. Dva týdny jsem na internetu sháněla a nemohla nikde sehnat. V obchodech taky ne. Nakonec jsem díkybohu sehnala a jsem za to moc ráda, že mám alespoň pár kousků. Co se týče antibakteriálních čistících gelů, používám je také běžně, takže jsem doma měla. Nicméně zásoby dochází zvýšeným používáním v této situaci a tak jsme museli nakoupit nové a aktuálně jich doma mám dost :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hlavne tebe je dobre, že si zvyknutá ich používať :) ja sa musím dokopávať a vytvárať si nový zvyk :)

      Odstrániť
  2. Tieto sú fajnové, už dávno som jeden mala. Ja mám otvorené dva a ešte jeden v zásobe jeden z The Body Shop, čo som si ešte kúpila minulý rok v Prahe. Tie odporúčam, majú perfektné parfumácie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joooj keby som vedela, kúpila by som si, kým som tam bola kým začalo toto šialenstvo :(

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne