utorok 5. mája 2020

Kto si teraz líči oči?


Väčšinou to mám vždy tak, že raz používam veľkú micelárku na odličovanie očí a keď ju miniem presedlám na nejaký klasický očný odličovač. Ako teraz - naposledy som mala obrovskú čiernu micelárku od Nivea a teraz mám klasický malý 125ml očný odličovač a paradoxne tiež od Nivea. Keď som lovila v svojich zásobách našla som tento - ktorý som síce mala medzi cestovnými produktami a vzorkami, ale došlo mi, že 125ml by som v lietadle aj tak neuhrala a tak som si ho rovno dala na poličku.

A ono povedzme si pravdu, jednak by som tú veľkosť neuhrala a jednak, kam už len v blízkej dobe pôjdeme. Včera na mňa vybehol nejaký Pelikán dotazník a bola tam otázka, či keď sa ukľudní situácia plánujem toto leto niekam ešte vycestovať a odpoveď je za mňa bohužiaľ jednoznačne nie. Okrem dvoch dovoleniek, ktoré máme kúpené na Slovensku (a aj to bola bohužiaľ first minute kúpa, teraz by som ich určite nekupovala) do zahraničia tento rok isto nepôjdeme. Tým chcem povedať, že s kľudom na srdci môžem míňať aj všetky vzorky, čo mám odložené doma :) 

Takže dnes si povieme aký je dvojfázový odličovač Nivea Double Effect :) ktorý - aj keď vyzerá ako 100ml nenechajte sa oklamať :) má 125ml. Ak vám mám povedať pravdu tento odličovač mi podľa mňa vydrží aj do konca leta :) pretože jediný čas kedy si maľujem oči je, keď točím videá. Inak nosím stále môj make-up s rúškom - čo znamená, že len ľahký make-up (ako Nivea, ktorý som recenzovala tu:klik) bez očného líčenia. 


Ale :) keďže teraz točím videá vážne poctivo, tak môžem aspoň testovať nový očný odličovač. A je fakt brutálny! Použitie je naozaj veľmi jednoduché - poriadne premiešate obidve zložky a nanesiete na vatový tampónik a priložíte na pár sekúnd na zavreté očí. Keď pocítite, že sa riasenka už rozpúšťa jednoducho stiahnete zvyšok produktu a voilá! Hotovo! Ak vám riasenka nezišla celá na prvýkrát párkrát zopakujete. Hlavne si oči nedrhnite a chovajte sa k nim citlivo. Je to predsa len najjemnejšia koža a nechceme ju mať poranenú.

Odličovač neštípe, nepáli a oči odličuje naozaj precízne. Stojí okolo 4€ a aby ste si nemysleli, dokonalo odlíči celý make-up - nielen oči :) len ja si tieto malé odličovače šetrím vyslovene na oči a na zvyšok tváre používam odličovacie mlieko.

A čo vy? Líčite si teraz oči?

2 komentáre:

  1. Ja to robim práve opačne.... príde mi zbytočne si teraz dávat na tvar - aj len na polovicu tváre - makeup - ked je zahalená pod ruškom. A práve oči vyniknu, tak tie si malujem stále. Nie každý den a nie tak ako ked nebol tento stav, ale malujem si ich. A na odličovanie som skušala aj tento odličovaci pripravok, ale teda v porovnani s mojim oblubeným odličovačom Mixa, je toto slabota...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja neviem prečo, ale mne sa Mixa vždy spája s telovkou :) ani ma nenapadne loviť tam pri nákupe pleťovky :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne