štvrtok 7. mája 2020

Oldie but goodie



Byť doma má jednu veľkú výhodu :) človek vykutráva domáce zásoby a hľadá, čo by dopoužíval. Ako napríklad toto Ziaja telové kokosové maslo. Fakt to nie je žiadna novinka, ale ak ste ho nemali a máte radi kokos prichádzate o veľa. 

Ja som ho teda mala fakt veľakrát a preto sa môže stať, že ste ho už mali ale zabudli ste na neho rovnako ako ja :) Tak poďme na to, pripomeňme si, prečo by ste mu mali dať (hoci aj druhýkrát) šancu. 


V prvom rade vôňa :) a to je síce dôležitá súčasť, ale verte mi, že v tomto prípade, zďaleka nie najdôležitejšia. Maslo vonia ako sladučký mňamózny kokos, ktorý by ste si najradšej rozpolili a zjedli. A to mi verte, že aj keď to znie absurdne onedlho si prečítate jednu recenziu, kde som neodolala a ochutnala jeden výrobok, čo mám doma. A verte alebo nie! V zásade nechutil zle :)

Ale tu vážne vôňa nie je najdôležitejšia, aj keď by to kľudne stačilo. Je to široko ďaleko jedno z najviac hydratujúcich telových masiel, aké som dlho mala. Wow. Večer sa nakrémujem - maslo sa vsiakne fakt rýchlo a pokožka je krásne jemná a hydratovaná viac ako dva dni. Reálne dokonalo jemná, vláčna, hebká pokožka. Fakt wow. Smekám, tlieskam a nechápem ako som mohla zabudnúť na to, aké dobré to maslo je. 


Maslo má stredne hutnú konzistenciu - nie je riedke ako telové mlieko, ale nie je to ani to super tuhé a hutné maslo ako napríklad bambucké maslá. Taká tá zlatá stredná cesta.

Takže ešte raz! Wow wow wow!

A čo vy? Poľavujete vo svojej rutine alebo sa o seba pekne staráte?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne