pondelok 18. mája 2020

Video: Moje Notino nákupy


Notino objednávka

Pár mesiacov ubehlo ako voda a tak tu máme moju ďalšiu Notino objednávku. Joooj ako som sa na ňu tešila :) Pôvodný zámer bol, aby to bola čisto funkčná objednávka. Len reálne veci, ktoré potrebujeme, keďže sme nechodili do obchodov. Drogéria, nevyhnutná kozmetika a veci pre Améliu. Ale asi je vám jasné, že to tak fakt nedopadlo, že? Tak ako aj naposledy aj v dnešnom videu síce nájdete aj praktické veci :) ale aj veľa nepotrebných ale zato parádne pekných a šikovných vecí :)


Aby som vám dala malý sneak-peak, čo vo videu nájdete :) fakt z každého rožka troška :)

Bio čistiaca kozmetika Frosch

Na Notino majú konečne ja drogériu, takže som sa zásobila Frosch vecami. Zistila som, že keď sa nedá zohnať Dettol a Sanytol svet sa nezrúti a existujú aj iné super veci. Frosch je toho určite príkladom, doma máme už asi 5 druhov výrobkov a všetky sú fakt fajn! A stoja naozaj málo :)

Loreal Color Riche Valentínsky rúž

A keďže vám hneď na začiatku spomínam, že to zďaleka nebudú len nutné veci vo videu nájdete aj tento najsamkrajší Loreal Color Riche Valentínsky rúž. A verte mi, že keď si myslíte, že vyzerá krásne, vidíte ani nie polovicu :)

HA! A to sú dva výrobky asi z 10, ktoré nájdete vo včerajšom videu :) Dúfam, že vás video inšpiruje, ukáže vám super vychytávky a trochu aj zabaví :)

A nezabudnite, že aj ja som zvedavá na vaše posledné online objednávky :) šup s ich obsahom do komentáru :)

2 komentáre:

  1. Celkom ma pobavilo že pri poštovnom nariekas aké je drahé a objednáš si zbytočnú vec ktorá je niekoľko násobne drahšia ako celé poštovné len aby si ho mala zadarmo..neviem pár drogeriovich tipov je fajn ale ostatne zbytočnosti ktoré ti netreba ked aj tak sedíš doma..inak fajn video a teraz to poštovné je na notine naozaj zadarmo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. JJ veď to bolo úplne mimo :) myslím, že sama som to tam skonštatovala niekoľkokrát :)) ale tak či onak aj teraz spätne sa z tej kúry veľmi teším :) určite to bola múdrejšia kúpa ako 50 červený rúž :)) aj keď od konca týždňa sú v zásade rúška benevolentné, takže je šanca, že ho možno aj využijem :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne