utorok 16. júna 2020

Letná nevyhnutnosť


Peeling je absolútna letná pleťová nevyhnutnosť. Jednak, aby sa vám neupchávala pokožka od všetkého toho potenia a jednak aby vám pokožka krajšie chytila farbu. Teda ak nie ste biele ako ja, kedy to je fakt jedno :)

Ja peelingovanie úplne zbožňujem a neprejde týždeň, že by som si peeling nedopriala. Je to taký ten čas pre mňa, kedy si vytiahnem na poličku všetky moje obľúbené prípavky a užívam si starostlivosť o seba. Inak malý tip :) ak chcete ušetriť vodu a čas, odporúčam robiť si pleťový a telový peeling, keď si umývate vlasy a dávate si masku alebo kondicionér. Ja si vždy nanesiem jedno alebo druhé do vlasov a kým výrobok pôsobí spravím si pekne peelingy a malú pedikúru. Takto ste efektívne a nemusíte postávať v sprche kým pôsobí maska. A! Necháte si ju aspoň dlhšie :)

Ak sa vám momentálne doma peeling minul alebo nedajboh žiadny doma nemáte dnes tu mám pre vás fakt dobrý a fakt lacný tip - Nivea Bio Aloe Vera. Ja som z tejto edície mala dávnejšie malinový peeling (recenzia klik:tu), ktorý bol fakt dobrý a určite si ho ešte niekedy kúpim, ale na leto sa mi žiadalo niečo viac fresh, svieže. A to je presne toto :) sviežejšie ako Aloe to už naozaj nebude. 


Na balení je napísané, že peeling má silnú intenzitu, ale nepovedala by som. Nie je to žiadny trhač pokožky skôr naozaj veľmi príjemný, stredne hrubozrnný ale zároveň šetrný peeling. Ono tie častice (ryža) možno aj sú hrubozrnné ale ten peeling je sám o sebe tak príjemne gélovo- krémový, že vám ani nepríde, že by bol drsný alebo nepríjemný na pokožku. Práveže úplne opačne. 

Stačí naniesť naozaj malé množstvo a pekne a precízne vmasírovať do vlhkej pokožky. Pokožka je rozjasnená a prečistená a vy sa cítite super, pretože tá vôňa je neskutočne príjemná a svieža a človeka pekne vzpruží a osvieži.



Za mňa je to určite víťaz tohto leta a teším sa na naše spoločné mesiace, čo nás čakajú :) Ak ešte peeling nemáte tento je fakt super a zoženiete ho všade :) O problém menej.

A čo vy? Kedy si robíte peeling?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne