nedeľa 19. júla 2020

Čo nakupujem na Notino

kozmetická objednávka z Notino

Čo sme tu dlho nemali? Notino nákupy :) a dnes je to plná krabica plná fakt mega dobrých výrobkov, ktoré ma jednak fakt dlhodobo vábili a niektoré, ktoré pristali ako pekný darček. Takže ak vás náhodou moje Notino nákupy bavili aj do teraz, dnes sa môžete extra tešiť, lebo toto bol hádam môj naobľúbenejší nákup. Ako vždy, bude tam trocha praktického, trocha brutálneho a trocha pekného :)




Ako vždy všetky výrobky budem postupne recenzovať tu, ale kým sa k nim dostaneme len som vám chcela ešte raz pripomenúť môj najväčší objav z celej objednávky Kneipp Refreshing Mint and Eucalyptus sprchový gél. Ak hľadáte na leto niečo, čo vás schladí, osvieži a dodá vám dobrú náladu toto je fakt brutálny objav. Nestojí vôbec veľa a kvalitovo sa doťahuje na Rituals alebo hocijaké iné, drahé wellnes značky. Keby to nebolo moje posledné video aj by som vám povedala, že tento sprcháč určite nájdete v top výrobkoch :)

Kneipp Eukalyptus a mäta sprchový gél

Ak vás z videa niečo zaujalo, tak len poslednýkrát pripomínam, že dnes ešte stále trvá Summer Black Friday, takže je možné, že veľa vecí nájdete za lepšie ceny alebo v zľave.

Summer Black Friday na Notino.sk

2 komentáre:

  1. Ahoj, tak som si pozrela Tvoje video a čítala som popis nižšie, že posledné video :( nabáda ma spýtať sa Ťa, že prečo si sa takto rozhodla, ale na druhú stranu je to len a len Tvoja súkromná vec čo Ťa priviedlo k tomuto rozhodnutiu...neviem, či končíš aj s blogom...možno aj Ty si došla do štádia, že svoj čas venuješ iným veciam a teda, že Ťa napĺňa niečo iné :) Sama na sebe vidím, že už menej a menej čítam články na nete, menej pozerám videá, že keď mám čas, tak si vypočujem podcast alebo pustím len hudbu, keď niekam idem a keď mám doma čas, väčšinou pred spaním, tak si zoberiem knižku a tak trávim večer :)
    Len Ti chcem teda zaležať, aby si sa mala čo najlepšie, aby si bola šťastná a veľaaa úspechov v akomkoľvek smere :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Veronika, dakujem zase za krasny komentar :) jedine s cim koncim su videa :) prislo to asi nejak prirodzene - jednak ma prestalo bavit ich tocenie a jednak mam pocit, ze som svetu povedala vsetko, co som mohla :) Na youtube je vela brutalne dobrych youtuberiek a myslim si, ze robia omnoho lepsiu robotu ako ja, tak im rada prenecham svoje miesto :)) a budem drzat palce nech ich to bavi dlhsie ako mna. Dufam, ze ta tu na blogu este bude bavit a ze sa tu budeme vidiet :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne