piatok 14. augusta 2020

5 dôvodov prečo skúsiť novú Niveu

Pred pár mesiacmi som videla na IG prietrž Nivea Fresh Blends sprchových gélov. Nebudem vám klamať srdce mi o nich pišťalo od prvého pohľadu, pretože vyzerali tak brutálne ako už dlho nič nie. Ale povedala som si, vydrž zopár mesiacov, miň, čo máš doma a potom si ho uži do sýtosti. A tak sa stalo :) Joj, škoda, že už vám netočím tie spotrebované. To mi inak asi najviac chýba, sadnúť si s mojou plnou taškou prázdnych tubičiek a podeliť sa s niekým o to, čo za to stálo a čo nie :) Ale späť k téme :) okrem fakt mega lákavých fresh sprcháčov na pribudli aj super lákavé fresh atiperspiranty tak sa dnes pozrime na obe. Veď povedzme si pravdu - čo v lete potrebujete viac ako dobrý antiperspirant a ešte lepší sprcháč? A keď bude po lete ostanú krásne spomienky a pekná vôňa :)

Popravde vec sa má tak, že antiperspirant som potrebovala a sprchový gél som chcela. A keďže rada skúšam vždy nové veci tak nebolo ani o čom. Veľmi sa mi páčila verzia Fresh Cherry pretože som tajne dúfala, že bude voňať ako jedna Nivea ružová limitka spred piatich rokov. Vo výsledku tak síce nevonia, ale nevadí, antiperspirant som si obľúbila tak či onak. Inak pravda je, že som dlhšie nemala Nivea sprej, takže neviem úplne porovnať ale príde mi, že na ňom došlo k viacerým zmenám. Po prvé - má fakt mega šikovné balenie - ak si všimnete smerom navrch sa zužuje takže, keď ho používate, veľmi dobre sa drží. Poviete si, že blbosť, ale keď potom chytíte do ruky nejaký klasický je to rozdiel. Druhá vec je, že si môžete ,,zamknúť sprej" čo príde určite ako super vec každej mame, ktorej dieťa potrebuje skúšať všetko, čo vidí. Takto sa aspoň nemusím báť, že ak náhodou nechám pohodený sprej niekde na postely Amélia si ho nenastrieka do úst. Verte mi, každý zámok je dobrý zámok :)

Po tretie oceňujem veľmi dobrý a teplý rozptyl. Toto môže tiež eventuálne vyzerať ako blbosť, ale fakt to nie je. Presne si pamätám, ako som kedysi nemala rada spreje, pretože ma chladili a nebolo mi to príjemné. Tento sprej má veľmi dobrý rozptyl a ako ho nastriekate veľmi dobre a rýchlo pokryje celú pazušku a navyše vôbec nechladí. Uff toľko dôvodov a to ešte ani zďaleka nie sme pri konci!

Po štvrté je super pretože logicky krásne vonia. Sladká ale svieža ovocná vôňa v ktorej naozaj prerážajú čerešne ale zmixované s tou krásnou Nivea hebkou vôňou. No a posledný a ten hlavný dôvod - sprej krásne drží pot na uzde a naozaj ste celý deň super chránené. Proste top výrobok!

No a tu sa dostávame vlastne k hlavnému výrobku a to Nivea Fresh Blends - malina, čučoriedka a mandľové mlieko. Uznajte, že už len to balenie je naozaj krásne! Netradičné, štýlové a popravde aj praktické, pretože ono sa to nezdá, ale je väčšie ako väčšina sprchových gélov - má totiž 300ml! Balenie je navyše zo 100% recyklovateľných plastov a obsahuje veľa ingrediencií prírodného pôvodu. Klobúk dole Nivea, je vždy príjemné vidieť ako sa niektoré značky snažia viac ako druhé. 
Sprcháč vonia ako sladký ovocný smoothie a ja sa ho fakt neviem nabažiť. Vonia tak príjemne, že by som sa najradšej sprchovala ráno, nech si ho viem čo najdlhšie užiť. Sladučká ovocná malinová vôňa vám vyčarí úsmev na tvári a vážne sa stavím, že aj dobrú náladu :) Len ho nechutnajte :)))

A čo vy? Tiež ste prepadli týmto Fresh Blendom? 







3 komentáre:

  1. Mám doma presne tento sprcháč a je podla mna super. Tiež rada skušam novinky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. že? Vždy to nadšenie ako to dopadne :) malé veľké radosti :)

      Odstrániť
  2. Tato řada vypadá docela dobře. Nivea je fajn značka. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne