nedeľa 23. augusta 2020

Po svojom :)

Ja fakt rada skúšam nové veci. Ale v kľude, po svojom nech mám čas. Nie že teraz letí nejaký parádny hutný krém ale vonku je 35 stupňov a zo mňa by sa akurát tak stal super viedenský rezeň :) A tak som si teraz po svojom, za zenitom skúšala Nivea Urban Defence krémy. Nie je to žiadna novinka, ale keďže veci od Nivea fakt môžem povedala som si, že toto bude moja nová vec na poličke. Potrebovala som niečo s ľahkou, gélovou textúrou - jednak preto, že je leto a jednak preto, že som bola po pol roka používania olej už tak preolojovaná, že jediný olej, ktorý tolerujem na mojej pokožke je ten na opaľovanie. A ten teda teraz nepoužívam, lebo nikam nechodím :) Takže som si vybrala denný a nočný krém Urban Defence a dúfala, že budú také, aké som si ich v hlave vizualizovala :)

Vizualizovala som si ich gélové a svieže ale fakt neviem odkial som tento popis zobrala. Asi tak pocitovo :) ale viete čo? Trafila som sa na 200%. Krém má veľmi príjemnú, ľahkú gelovú konzistenciu, ktorá je maximálne dokonalá na leto a jeseň, kým ešte nefúka a nie je zima. A potom zase na jar a na leto :)) 

Vonia krásne, sviežo. Nie je to úplne tá klasická Nivea vôňa. Možno jej tam trošilililinku budete cítiť ale v zásade by som povedala skôr, že je to veľmi príjemná svieža, trochu citrusová vôňa. Amélii sa strašne páčia tie tégliky a konštatne mi ich berie a minule, keď som večer hľadala nočný krém, hovorím manželovi - nevieš, kde mám nočný krém? Také zelené balenie s modrým vrchnákom? A on že ten, čo tak krásne vonia? A ja že si si všimol? A on že hej, každý večer sa teší, keď si ho dám :) Takže vidíte, schvaľuje aj mužská časť populácie. Inak rozmýšľam nad tým, že oni nie sú nejak extra ženské, že by ich vlastne kľudne mohol používať aj chlap.

Lebo, keď sa bavíme v čom sú také dobré, tak krásne hydratujú, sú silne antioxidačné, majú SPF 20 a chránia pokožku. Ja oceňujem fakt dobrú hydratáciu, veľmi dobre nanášanie a krásne spolupracujú s make-upom. Veľmi rýchlo sa vpijú a pokožka absolútne nepne celý deň. A prosím pekne každý stojí okolo 5€, čo je fakt strašne máličko. 



Rovnako dobrý parťák ako denný krém je aj nočný krém, ktorý má rovnako príjemnú gelovú konzistenciu a aj napriek tomu krásne hydratuje. Ráno je pokožka jemná, vláčna a krásna pružná. Cieľom krému je v noci detoxikovať pokožku, vyhladiť ju a regenerovať. A viete čo? Súhlasím úplne so všetkým, moja pokožka je naozaj krásna a vláčna. 
Krému stačí máličko, pretože sa vďaka gélovej konzistencii super nanáša. Ja ich používam od mája a myslím si, že do októbra ešte potiahneme.

 

Ak teda momentálne nechcete do krémov veľa investovať fakt nemusíte. Tieto kúpite všade, stoja super málo a sú super dobré! Ja som veľmi prekvapená, pretože aj napriek tomu, že mám rada Nivea telovku nečakala som, že robia také dobré pleťové krémy. Aj nabudúce!

A čo vy? Čo je váš top Nivea výrobok?

2 komentáre:

  1. Toto kombo používam momentálne aj ja a som spoko nemám rada mastné krémy tieto gélové rýchlo vpiju a sú topka už sa mi míňajú musím nájsť nejakú podobnú náhradu

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne