streda 16. septembra 2020

Posledný týždeň s letným lakom

 


Kým bez zaváhania platí, že zimné rúže mám určite viac ako letné, bez zaváhania rovnako platí, že letné laky na nechty mám určite radšej ako tie zimné. Cyklámenová, oranžová a dokonca aj neónové farby sú presne tie farby, ktoré mi vyčaria úsmev na perách, vždy, keď sa na nich pozriem. Predsa len, na rukách sa nosia určite ľahšie ako na perách :) a netreba k tomu žiadnu dávku odvahy ani dobrej nálady. 

Ak si na delenie na ročné obdobia nepotrpíte, tak potom tento príspevok berte ako dobrú inšpiráciu do celého roka. Ja po tomto týždni však letné laky odkladám a vyberám hnedé, sivé a všetky odtiene tmavočervenej. 


Tak či onak sa mi zažiadalo urobiť si ešte trochu svetla a tak som vytiahla lak Gabriella Salvete v odtieni 05 Mango, ktorý som dávnejšie ulovila na Elnino za cenu čosi cez dve eurá. Laky Gabriella Salvete som používala vo veľkom pred pár rokmi, keď prišli na trh s tými pieskovými a všakovakými trblietavými lakmi. Keď prestala táto vlna prestal aj môj záujem o túto značku, ale je to škoda, za tú cenu sú naozaj veľmi dobré a so správnym nadlakom a podlakom vydržia vážne veľa dní.


Keď sa bavíme o nadlaku a podlaku. Keďže môj obľúbený podkladový lak z Loreal nie je dlhodobo k dispozícii objednala som si rovno aj Gabriella Salvete podkladový lak, ktorý nestál ani len euro. Paradoxne som veľmi milo prekvapená, pretože stojí o deväť eur menej ako ten Loreal a som fakt veľmi spokojná. Javí sa, že tá cena je teraz v akcii, tak neváhajte a objednávajte kým je :)

Samotný lak mi vydrží v krásnom stave plus mínus šesť dní a to berte do úvahy, že vážne denne upratujem, umývam veci takže to nie je ako kedysi, keď som sedela v office a moje ruky videli vodu, len keď som išla z wc alebo jesť. Teraz si ich naozaj máčam celý deň :)

A čo vy? Idete si meniť laky? 


6 komentárov:

  1. Krásná barvička, já nikdy moc na oranžovou nebyla. Ale teď co ladíme ložnici do oranžovo šedé, tak jsem si ji neskutečně zamilovala.

    Podzimní tvoření - Ježečci z filcu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mna zaujíma na foto to je deka?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano :) tato: https://www.ikea.com/sk/sk/p/ingabritta-deka-kremova-90352272/ a vrelo ju odporúčam :)))

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne