piatok 16. októbra 2020

Čajovníkové lásky



Navia/Kvitok pre mňa patrí k mojim top slovenským značkám. Ich výrobky používam už roky a ešte ani raz sa mi nestalo, že by som z niečoho bola sklamaná, alebo, že by mi niečo nevyhovovalo. Rovno vám v úvode napíšem, že táto maska je ale určite najlepší výrobok, aký som od nich mala. Možno zo mňa hovorí milovník čajovníka a možno je to len jednoducho tak.

Ak sledujete môj blog tak viete, že milujem všetko, čo je s čajovníkom. Taká tá čistá, dezinfekčná vôňa je podľa mňa úplne top a okrem toho, že výrobky s čajovníkom zvyčajne pomáhajú poriadne dočistiť pokožku sami o sebe, tá vôňa mi celý proces vždy znásobuje. 


Čistiacu masku som si vybrala preto, že som ešte počas jarných začiatkoch korony hľadala nejaké výrobky, ktoré mi budú suplovať kozmetičku. A ľaľa, pol roka neskôr a sme tam, kde sme boli. Rozhodla som sa opäť nechodiť ku kozmetičke a teda starostlivosť ostáva v mojich rukách. Táto maska vyzerala ako presne niečo, čo by malo sedieť mojim potrebám - čistiaca maska, ktorá reguluje tvorbu mazu, čistí pleť a je nadupaná parádnym zložením. Spomeniem len hlavné zložky, ale samé isto uznáte, že fakt stojí za to - marocký íl, čajovník, konopný olej, bambucké maslo, esenciálne oleje, žihlavový prášok. Sú to všetko zložky, ktoré pomáhajú pri pleťových nedokonalostiach a vedia pokožku jednak krásne prečistiť a jednak krásne povzbudiť.


Keď masku otvoríte na prvý ňuch :) vám do nosa udrie pomerne veľmi silná čajovníková vôňa. Ja hovorím yasss :) a ak ste milovníci čajovníku budete sa určite tešiť tiež. 

Konzistencia masky pre mňa bola rovnako prekvapivá - maska je pomerne olejovitá a mazľavá. Z balenia si ju nevyberáte prstami ale priloženou špachtličkou a nanášate na vlhkú pleť v tenkej vrstve. Po nanesení maska začne mierne chladiť a už len to, kým sedíte a čakáte je najpríjemnejších 15 minút na svete. Odporúčam zobrať si do rúk časopis a užívať si ten príjemný oddych. 
To chladenie a tá vôňa vám vytvoria úplne relaxačný pocit a ani vám nebude ľúto, že nie ste na kozmetike.



Po 15 minútach (ja niekedy aj po pol hodine, lebo sa tej vône neviem nabažiť) masku opláchnete vlažnou vodou a začnete si hladkať pleť :) Ono tým, že maska má v sebe íl, tak ako ju budete umývať tak si vlastne budete robiť jemný peeling (ale veľmi šetrný, pretože maska je plná olejov). Vo výsledku máte krásne prečistenú, prejasnú a neskutočne vláčnu pleť. Jediná vec ma mrzí, že sa mi ani raz nepodarilo poriadne odfotiť pokožku po nanesení masky, pretože je tak krásne rozjasnená, že už si dlho nepamätám žiadnu masku, ktorá by mala takýto efekt. Krásna svetlá, rozžiarená pokožka, ktorá je hebká, vláčna a odstránená prebytočných nečistôt. Ja som absolútne nadšená!

Čo na maske oceňujem (okrem tej vône a samotného efektu) je to, že aj napriek tomu, že obsahuje veľa vysušujúcich zložiek (čajovník, íl..)pokožku vôbec nepne ani nedráždi. A to je naozaj kombinácia, ktorú som zažila prvýkrát a teraz sa pýtam sama seba - prečo mám pri iných čistiacich maskách trpieť, keď to nie je potrebné? Už nechcem :)


A čo vy? Prijali ste nejaké nové bezpečnostné obmedzenia?




2 komentáre:

  1. Tieto Kvitok masky sú parádne, zaujímavé sú najmä tým, že sa dávajú na vlhkú pokožku :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne