utorok 20. októbra 2020

Pánsky parfum na dámskej poličke

 

používanie parfému Armani Stronger with you Intensively

Chcela som napísať, že si nemyslím, že ma beauty youtuberi až tak veľmi ovplyvňujú pri mojich kozmetických nákupoch, ale zrovna minulý týždeň sa ma manžel opýtal, či si uvedomujem ako veľmi som nimi ovplyvnená. A ja urazene, že akože fakt nie som a on mi začal vymenúvať veci, ktoré som si nakúpila alebo vypýtala na základe, že som ich videla u mojich obľúbených influencerov. A to je vlastne príbeh aj tohto parfému, i keď s miernym zvratom. Asi pred rokom a pol na neho robila reklamu jedna moja vtedajšia obľúbená youtuberka. Ona aj jej manžel dostali parfém Armani Emporio Stronger With you a toľkokrát o ňom hovorili vo videách, že keď som bola raz v Notino a videla som ho na poličke, proste som ho chcela ovoňať. A čuduj sa svet, voňal fakt fakt pekne. 

flakón parfému Armani Stronger With You Intensively

Parfum voňal naozaj krásne, silno, výrazne a tak, ako doteraz nič, čo som mala. Mal veľmi silné drevité a kardamónové tóny a mne prišiel ako prekrásna vôňa na zimu. Naozaj bol veľmi veľmi iný ako hocičo, čo mám doma. V tom čase bol ale fakt drahý (ako to už býva, keď sa launchnu nové parfémy) a ak sa nemýlim, stál okolo 70€ čo nie je cena, ktorú si bežne kúpim, ale je to typ parfému, ktorý si napíšem na zoznam a budem dúfať, že dostanem k nejakému sviatku. Ubehol mesiac a pri nejakej ďalšej návšteve Notino som išla parfém ukázať mamine. A čuduj sa svet fakt nevoňal tak dobre. Aj mamina bola prekvapená, čo jej ukazujem, pozná môj vkus na vône a toto bolo naozaj mimo môjho gusta. Hovorím si divné, možno som mala svoje dni alebo neviem, niečo mi rozhádzalo vône. Ale ako sme sa prechádzali po Centrále, fakt mi to nešlo do hlavy, lebo fakt som ten parfém veľmi chcela a hovorím poďme ešte raz, možno som voňala nejakú limitku isto ten parfém krásne voňal. A došli sme do obchodu a pozerala som si všetky verzie, ktoré tam boli a došla som na to, že som predtým voňala pánsku verziu! Tá bola drevitá, výrazná, silná ale aj tak sladká. Mne to naozaj nepríde ako pánsky parfém ale ako výrazná, silná dámska vôňa. Mamina výber odsúhlasila (konečne :)) a ja som si druhýkrát overila, že som našla fakt brutálny parfém. 

Obal parfému Armani Stronger With You Intensively

Vždy, keď nájdem nejaký nový a hlavne drahý parfém, ktorý si idem objednať až o niekoľko mesiacov, vždy keď som v Notino, si ho dám na ruku a neskúšam nič nové, aby som sa fakt uistila, či moje preferencie platia. A ako som sa chodila pravidelne utvrdzovať :) pribudla verzia Armani Emporio Stronger with you Intensely. A wow! To bola teda pecka! Wow! Wow!Wow! Keď tá neintenzívna verzia bola mega táto verzia bola ešte viac mega. Mix vanilky, škorice, ruže, levandule, šalvie. To je proste tak úžasná vôňa, že sa jej neviete nabažiť. Je naoza krásne sladká, ale v takej orientálnej verzii a vydrží hodiny. Ešte v noci, keď sa sprchujem ju zo seba cítim. Až ma prekvapuje, že niečo také namiešal Armani, príde mi to skôr ako parfém z Muglerovskej dielne. A takže vám bolo jasné, že klasickú verziu som zavrhla (i keď aj tá je fakt pekná) a nahradila som ju touto intenzívnou. 

obal parfému Armani Stronger With you Intensively

Ja mám parfém doma už rok a platí o ňom niekoľko vecí - stačí ho naozaj málinko lebo je veľmi výrazný, je to určite najkrajšia zimná vôňa akú mám a naučil ma nebáť sa niekedy ovoňať aj pánske verzie. Radím ho určite neobjednávať naslepo, ale zaručene ísť ovoňať, keď budete mať príležitosť.

A čo vy? Aký parfum máte momentálne na svojom wishliste?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne