štvrtok 22. októbra 2020

Poličková výmena

Neviem ako to máte vy, ale ako začne zima ja si úplne mením moju kozmetickú poličku. V zásade mi lákajú skôr jemné, čisté vône a výrobky, ktoré prinášajú čo najviac hydratácie. Paradoxne kým počas dňa preferujem pomerne silné a výrazné parfémy, čo sa týka kozmetiky prichádza na rad taká tá čistota a jemnosť. 

Dlhé roky bola pre mňa go-to zimná výbava kozia línia zo Ziaje, ale odkedy som minulý rok spoznala líniu GdanSkin tak ju mám hádam ešte radšej. GdanSkin je určená najmä pre suchú pleť a má na starosti intenzívne hydratovať - čo je povedzme si pravdu, presne to, čo v zime potrebujeme. 

Mojím najsamobľúbenejším výrobkom z Gdanskin rady je určite olejový peeling. Je to moje tretie balenie čo fakt o niečom hovorí a absolútne sa ho neviem nabažiť. Má veľké 300ml balenie a stojí okolo 5 €. Má tú najúžasnejšiu konzistenciu akú si pri peelingu viete predstaviť. Pomerne hrubozrnné častice, ktoré sú však dokonalo a jemno namleté - takže určite nebudú pôsobiť na žiadnu pokožku drsne. A teraz tá najlepšia časť - tie častice sú absolútne ponorené, namočené, vnorené, nasiaknuté :) v olejovej zmesi, takže pri tom, ako si budete pokožku peelingovať a zbavovať ju odumretých buniek ju zároveň budete extrémne hydratovať kvalitným a luxusným olejom. 

Potom, ako peeling umyjete vás čaká tak dokonalo hebká pokožka, že po prvom použití zistíte, prečo je to moje tretie balenie. Zcela úprimne tento peeling absolútne nemá konkurenciu a ak ste ho neskúšali určite to napravte.



V jednej rade s peelingom je aj rozjasňujúci telový balzam, čo je presne ten typ výrobku, ktorý sa mi vyslovene žiada na zimu. Má skvelú konzistenciu - akurát stredne hutný a tú najkrajšiu vôňu, akú si viete predstaviť. Ono je to totiž relatívne jemná a čistá vôňa akurát so sladučkými nevtieravými tónmi. Akoby veľmi decentný kokos a vanilka spolu s takou tou príjemnou čistotou. Úprimne, kľudne by som prijala aj parfém s takouto vôňou. Krém sa veľmi rýchlo vsiakne a ostane vám jemná, hebká a krásne prevoňaná pokožka. 

Ja mám tento krém veľmi rada na zimu, pretože mi neskutočne sedí tá vôňa, ale čo si pamätám, tým, ako si silno hydratačný a ochranný je super aj na leto na opálenú pokožku, pretože akoby uzamkne tú hydratáciu a tým podporuje dlhodobé opálenie. 

Čo sa inak eventuálne môže niekomu hodiť aj teraz (muwuhahaa) všade čítam, koľko cestoviek teraz robí súkromné lety na Maledivy, kde je ževraj bezpečne, tak ak náhodou idete pribaľte aj aj tento krém :)


Oba výrobky sú pár eurové záležitosti ale naozaj bezkonkurenčne dobré. A verte mi, oba sú veľmi návykové :)

A čo vy? Tiež si meníte v zime kozmetiku?

 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne