pondelok 30. novembra 2020

Fortune Favours the Brave

 Ak sledujete môj blog tak viete, že som taký malý veľký úchylák na očné paletky. Mám ich doma hádam tridsať a aj keď si fakt dávam prestávku a hrdo vyhlasujem, že už som si niekoľko mesiacov žiadnu nekúpila, neviem koľko ešte odolám. Ale iné som chcela :) Paletky sú podľa mňa naozaj mega vďačný tip na vianočný darček a ako som sa tento víkend maľovala napadlo mi ukázať vám jednu, ktorá vyzerá mega luxusne a určite by potešila nejednu žienku pod stromčekom. 

Vo všeobecnosti podľa mňa platí, že Make-up Revolution robí najlepšie očné paletky, aké existujú. V pomere cena kvalita fakt nemajú konkurenciu a preto viete kúpiť ale že MEGA paletku za naozaj nízku cenu. Z asi 30 paletiek, ktoré mám doma je tak 25 od nich a všetky sú úplne úžasné, takže verte mi, že hovorím z vlastnej a dlhoročnej skúsenosti. Môj vianočný tip je Makeup Revolution Fortune Favours the Brave paletka, ktorá má nielen skvostný výber tieňov ale aj skvostné a luxusne vyzerajúce balenie. 


Paletka je balená v prekrásnej zlatej krabičke, ktorá ukrýva krásnu zlatú paletku. Tá obsahuje neuveriteľných 30 tieňov, z ktorých si podľa mňa vyberie úplne každý. Vo všeobecnosti by som vám povedala, že bežná žena využije 90% tieňov v paletke, ale nakoľko túto zimu vo veľkom fičia modré tiene tak možno aj 100%. Tiene sú krásne pigmentované a v paletke je super pomer matných a lesklých tieňov. 



Na Notino stojí 11€ čo je absolútny no-brainer! Keď budete mať čas určite si preklikajte všetky Make-up Revolution paletky - hociktorú si vyberiete neoľutujete. Je na vás, či zvolíte malú, väčšiu, extravagantnejšiu alebo viac nude. Každá bude určite mega a každá určite nejakú žienku vo vašom okolí poteší. Zase :) ak by som išla podľa seba súdim teba, ja by som bola teda mega šťastná!

Ak máte aj vy nejaké tipy pre kamošky šup s nimi do komentára :) Aj vás by potešila paletka?

2 komentáre:

  1. Túto paletku som mala a bola naozaj vynikajúca. Veru som aj banovala, keď sa mi minula. Ale zase bol dôvod kúpiť nejakú inú :-)
    A súhlasím, že ich paletky sú úžasné

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fakt výborný kúsok, tuším je to prvá, ktorú som si od Revolution kúpila :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne