štvrtok 12. novembra 2020

Vianočné tipy po prvé :)

 



Minulý týždeň rodičia zobrali Améliu poobede von a ja som robila jednu z mojich najsamobľúbenejších činností za celý rok! Viete čo? Dávala som si na kopu všetky darčeky, ktoré mám a pozerala sa, čo mi chýba. A viete čo? Už mi nechýba nič! Oficiálne mám všetko! Pre kamarátov, rodinu, Améliu aj manžela. Takže už mi ostáva len jedno tešenie - na to, kedy tu hromaduuuu darčekov pekne zabalím :) 
Joj :) a toto budú zase iné Vianoce, keď si Amélia už tak plnohodnotne bude uvedomovať to čaro Vianoc, svetielka, stromček aj darčeky. Strašne sa teším :) Bude to krásne obdobie. No a tak som si povedala, že jednak keďže sa blíži Black Friday a Vianoce samotné, je načase podsúvať vám nejaké dobré tipy na darčeky. 

A začneme jedným, ktorý je, že mega deal :)


Ja som ho ako inak našla pri prokrastinácii na https://www.parfemy-elnino.sk/ (ale buďme radi, že tam toľko chodím, inak by sme nevedeli o pecka veciach :) 

Pozerala som si moju obľúbenú kategóriu výklad plný hviezd - kde vždy nájdete to, čo sa na stránke oplatí najviac a našla som tam Hugo Boss Femme za cenu pod 20 €. Pričom išlo o parfumovanú vodu, čo mi prišlo ako mega cena. 

Hugo Boss je inak značka, ktorá mi je srdcu strašne blízka pretože som od nej mala moje prvé voňavky :) a paradoxne ako som presedlala na drahšie kúsky na Bossa som akoby zabudla a dlhé roky som od nich nič nemala. Naposledy tuším Boss Orange, čo bola fakt super voňavka. Ak ste nemali ich parfémy určite odporúčam povoňať, v pomere cena/kvalita sú naozaj super, jedine ich človek moc nevidí v časopisoch a podľa mňa, keď ich nevidíte, tak vám nenapadne kúpiť si ich. Aspoň u mňa je to tak :) Boss Femme som nikdy nevoňala a priznám sa, že som išla odvážne podľa zloženia a viery, že Boss robí len dobré veci :)


V zložení som videla fréziu a ružu - čo sú za mňa zložky, ktoré MILUJEM takže som si bola viac menej  istá, že by to malo dopadnúť dobre. Okrem toho tam nájdete aj krásne veci ako ríbezlu, tangerínu či ľaliu. Bolo mi jasné, že to bude ťažšia vôňa (ono sa to nezdá, ale skoro vždy keď je tam ruža vôňa smeruje na ťažkú) a tešila som sa, ako môj experiment dopadne. 

Voňavka došla domov a veľmi sa mi páčilo elegantné balenie, kde kontrastoval priesvitný flakón a ružová vôňa. V parféme naozaj cítiť ružu a mala som presne pravdu, že to bude ťažká a výrazná vôňa. Čo je paráda, pretože to je presne ideálna vôňa na zimu. Dobrá trefa!

A teraz počúvajte :) manžel sa ma poobede opýtal, či mám novú voňavku :) a ja že áno. A on, že kúpila si si Lancome Miracle? A ja že nie vôbec, Boss Femme. On bol vehementne presvedčený, že mám Miracle :) - čo aby ste rozumeli je asi 80€ parfém. Inak môj manžel nie je taký parfumový nos, aby ste si zase nemysleli :) ale moja svokra nosí Miracle celý život a ono sa vám to vryje do nosa. 


Je to naozaj krásny, ťažký, výrazný silný parfém, ktorý budete cítiť od rána do večera a budete sa cítiť mocne, silne, sebavedomo a šťastne. Vzhľadom na to, že je to naozaj výrazná vôňa bol z mojej strany celkom risk objednávať naslepo, ale tým, že mám doma veľa parfémov, kde je podstatná zložka ruža povedala som si, že by to mohlo byť niečo pekné do mojej zbierky :) 

A pointa tohto článku? Že pomer cena/kvalita je proste mega brutal a ak chcete niekoho potešiť tak luxusným darčekom ako je parfém toto je fakt pekné riešenie, pretože poteší príjemncu a nezruinuje vašu peňaženku.

A čo vy a Boss? Skúšali ste nejaké parfémy?





2 komentáre:

  1. Tuto vůni jsem měla před lety, když jsem si ji koupila na letišti..Měla jsem ji moc ráda. Byla to má první a zatím poslední vůně od Bosse.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten parfém by se mi líbit. Myslím si, že je to skvělý tip.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne