utorok 19. januára 2021

Voňavá trojica


Pamätám si, že niekedy na jeseň som sa trochu upustila na blogu :) keď som tu písala, ako tento rok prvýkrát nemám rada zimu :) iné je predstavovať si romantické sychravé počasie s kávou v ruke a iné je, keď sa máte (ne)romanticky prechádzať s malým dieťaťom v kočíku. Zrazu prestanú existovať pieskoviská, hojdačky, preliezky a vonku ste vlastne rovnaký animátor ako doma. Počiatočné týždne mojich nervov na zimu sa preklopili na zvyk a vlastne rezignáciu, že ak tak si nepomôžem a tak som sa s chladom nejako stotožnila. A nielen to! Teraz mám vlastne aj radosť a keď sa pozriem napríklad aj teraz z okna a vidím, ako sneží tak sa dokonca aj pousmejem :)

Sneh je pre mňa teraz veľmi príjemným spríjemnením pretože s Améliou radi staviame snehuliakov, hádžeme do diaľky gule alebo len počúvame ako nám vrzga pod nohami. Ale! Aby to nebolo také ideálne, ako sa zdá :) máme večne nekončiaci konflikt. Amélia 99% času odmieta svoje rukavice a chce vždy moje - a potom nechcite vidieť, aké mám zmrznuté a precitlivené ruky po hodinovej prechádzke. Ale dobre :) aspoň míňam krémy na ruky ako na bežiacom páse a mám vám čo recenzovať :)
 


Ak ste videli vianočné vydanie Avon katalógu tak tam bolo toto rozkošné trio krémov na ruky. V sete boli tri 30ml krémiky - jeden z glycerínom, jeden z jogurtom a jeden z kokosovým olejom. Je to inak mega šikovné trio - nestálo vôbec veľa a buď ste si mohli všetky tri nechať a mať radosť alebo si povedzme nechať jeden a ostatné dať niekomu na Vianoce ako darčeky. Avon Care krémiky na ruky sú stará dobrá overená klasika, ja sama ich mám vždy doma, takže ak ich náhodou ešte v katalógu uvidíte, absolútne neváhajte.

Ak by ste si náhodou chceli nechať len jeden, tak vám aspoň napíšem, že ktorý je aký, nech uľahčím vaše rozhodovanie :)

Krémik s glycerínom - ružový, je najviac unisex, čo sa týka vône. Vôňa je veľmi čistá, jemná, úplne príjemná na používanie každý deň. Krémik má stredne hustú konzistenciu, veľmi dobre sa nanáša a zaschne hneď. Čo je jeho veľká výhoda je, že aj keď si ho nanesiete a umyjete si ruky, stále vám ostane akoby jemný, príjemný film na ruke. 


Ak sledujete môj blog nejaký ten piatok, tak vám asi došlo, že môj najobľúbenejší je fialový s kokosovým olejom. Ten je inak určený pre suché a veľmi suché ruky - takže okrem krásnej vône, pre mňa spĺňa aj samotné využitie. 
Konzistencia je stredne hustá, ale krém je určite mastnejší a chvíľu mi trvá, kým zaschne. Krém vonia krásne kokosovo - je to taká klasická Avon kokosová vôňa. Ak ste náhodou mali Avon Care multifunkčný hydratačný kokosový krém - tak ten vonia tak isto. Príjemná sladká kokosová vôňa a krém, ktorý naozaj uľaví rukám, keď im malý diktátor vonku ukradne rukavice. Jednoznačne môj favorit :)


A do tretice je verzia s jogurtom a medom v modrej farbe. Priznám sa, že medové vône nie sú moje najobľúbenejšie ale popravde táto je fakt pekná. V kombinácii s jogurtom je to sladká, svieža príjemná vôňa, ktorú si popravde veľmi užívam. Konzistencia je zase stredne hustá, ale krém sa najrýchlejšie vpíja a necháva doslova zamatovo hebké ruky.

Okrem toho, že krémiky krásne hydratujú asi aj vidíte, že naozaj krásne vyzerajú. Ideálne do každej kabelky, kočíka alebo pracovný či home-officový stôl :) Ďalšia vydarená Avon vec! A to ešte neviete, čo z Avonu nás tu čaká budúci týždeň :) Bude to modré a veeeľmi trblietavé :)

A čo vy? Je tu ešte niekto so zmrznutými rukami? 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne