pondelok 4. januára 2021

Záväzky do nového roka :)

 

Ak by som si mala dať kozmetický záväzok na tento rok, tak to budú dva - začať opäť pravidelne chodiť ku kaderníčke a začať opäť pravidelne chodiť na kozmetiku. Verím, že sa naozaj tento rok svet vráti do normálu a tieto veci sa stanú opäť bežnou súčasťou našich životov. Medzi časom sa tu môžete tešiť na veľký prísun recenzií na dobré masky (ako naposledy :), dobré kúry (čoskoro) a určite veľa dobrej vlasovky. Moje vlasy zažili pred dvoma mesiacmi veľký reset potom, čo sme s manželom neboli na jednej vlnovej dĺžke a namiesto ostrihaných 2cm mi ostrihal 20cm. Ako ubehlo niekoľko mesiacov, vlastne som aj rada. Moja hlava je omnoho ľahšia, vlasy sú zdravé a omnoho ľahšie sa upravujú. Nemám problém ich teraz nosiť rozpustené lebo sú pekné a majú objem aj bez veľkej snahy. 

Čo je však v tomto momente po tak veľkom resete dôležité urobiť je, zachovať vlasy zdravé čo najdlhšie. Potom, ako mi ich manžel ostrihal ja som ich celé zjednotila jednou farbou - takže okrem dofarbovania končekov by som v zásade nemala dôvod farbiť vlasy celé a tým pádom by sa končeky mohli uchovať zdravé. Pravidelne používam masky a vrátila som sa k pravidelnému používaniu olejov na vlasy. Na Notino som našla jeden, ktorý mal super hodnotenia a tak mi prišlo, že by to mohol byť fajn tip na darček pre Ježiška :) keďže som očividne poslúchala, tak vám ho dnes môžem zrecenzovať, aby ste vedeli, čo od neho očakávať. 


Môjmu oku sa zapáčil Wella Professionals Oil Reflections a rovno vám v prvej vete môžem napísať, že je to druhý najlepší nedrogériový olej, aký som mala. Ak to porovnám s Tony and Guy, Mythic Oilom alebo Schwarzkopf verziou, ktorá mi teraz nepríde na mysel, ale viem presne, ako vyzerá obal :) Olej majú na Notino v malom 30ml balení a veľkom 100ml balení. Môže byť fajn začať aj malým balením, ale mne to prišlo zbytočné. Rozdiel v cene nebol taký veľký a málokedy sa stane, že je olej zlý, maximálne nebude robiť nič. A to som pri Wella Professionals fakt nepredpokladala :) nie je to Balea. 


Olej môžete používať na mokré ale aj suché vlasy. Ja ho momentálne používam na suché vlasy (vždy ráno alebo večer) ale viem si predstaviť, že v lete, keď si nebudem vlasy fénovať ho budem používať na mokré vlasy ako súčasť stylingu. 

Vôňa! Och!Och! Najkrajšia vôňa akú som veľmi dlhú dobu cítila. Sladučká ako najchutnejšie cukríky! Úplná mňamka! A tá vôňa sa potom vanie za vašimi vlasmi a vy sa cítite neskutočne príjemne. Ak máte radi sladké vône do tejto sa určite zamilujete! 

Konzistencia je ako suchý olej - čo je osobne moja najobľúbenejšia, lebo olej zaschne vo vlasoch a tie nebudú vyzerať mastne, ale naopak krásne lesklo a pekne. Vo výsledku teda máte voňavé, hebké, jemné a krásne vlasy. 

Verím, že pravidelnou starostlivosťou budú pekné a zdravé, čo najdlhšie a neviem sa dočkať, kedy sa ich do rúk chytí nejaký profesionál :)

A čo vy a predsavzatia? Máte nejaké?

6 komentárov:

  1. Se závazky se absolutně ztotožňuji a držím pěsti ať se daří plnit :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  2. STarat sa o vlasy a chodit na kozmetiku, tak to su fajn zaväzky. Ja akosi nemám žiadne... teda vlastne jeden mám - ale ten si nechám pre seba :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už se těším, až se budu moct konečně zastavit ke svojí kadeřnici. Kéž by tento rok byl zase normální... :) Díky nošení roušky mám najednou problémy s akné, které jsem neměla už 10 let (naposledy v pubertě a ani tenkrát to nebylo takové). Takže moje předsevzetí je lépe se o pokožku starat a opravdu měnit roušku... :D :(
    Chtěla bych tě pozvat na Giveaway o spoustu delikates https://corculum.blogspot.com/2020/12/novorocni-giveaway-2021.html
    Měj se hezky, Š

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne