pondelok 8. februára 2021

Najvalentínskejší tip



Ani neviem, ako začať písať tento príspevok :) lebo toľko mám, čo by som vám k nemu napísala. Začnem asi tak, že keď sa blížia niekoho sviatky zvyčajne si robím na Notino wishlist a ukladám si tam veci, čo by sa mi pre koho páčilo a keď sa mi to páči dlhodobo, kúpim to a obdarujem daného človeka :) Značku Organic Shop som objavila niekedy na jeseň a strašne, ale strašne sa mi páčili ich výrobky. Cenovo boli niektoré veci lacné, niektoré trochu drahšie. Dala som si do wishlistu viacero vecí ale bála som sa kupovať naslepo a dať to niekomu ako darček bez toho, aby som to vyskúšala.

Ale :) mali sme s manželom po Vianociach debatu, kde mi naznačil, že by možno stačilo môjho nakupovania sprcháčov a telových mliek, že nech domíňam čo mám a potom si kupujem zase. Ako má pravdu, tak som to rešpektovala a nekupovala :)) lenže! Kamarátka, ktorej som chcela tieto veci kúpiť na Vianoce má ochvíľu meniny a strašne, ale strašne by sa mi páčilo dať jej nejakú z tých telových pien a tak som si povedala, že si to objednám vlastne kvôli testovaniu pre jej darček :) Pôvodne som pre ňu mala vo wishliste telovú penu a sprchový gél. No tak som si ich teda kúpila :) aby som vyskúšala pre ňu a vlastne aj pre vás :) Inak obstálo to doma ako argument :)


Problém je, že keď si pozriete Organic Shop na Notino tak tam uvidíte samé brutálne veci a ešte brutálnejšie vône. A neviem ako vy, ale mne sa chcelo v týchto ponurých časoch urobiť si trochu radosti. Vybrala som si tú najsladšiu vôňu - hydratačná pena s jahodou a čokoládou a nenormálne som sa tešila, ako ju vyskúšam. Ako som si ju prevzala v Centrály mala som sto chutí otvoriť si to rovno tam a voňať, ale popravde aspoň som mala motiváciu ponáhľať sa domov :)

    Musíte uznať, že pena má prekrásne balenie. Vyzerá to ako téglik na zmrzlinu a obsah je vlastne ako sladká dobrota. Úplne chápem, prečo sa na obale píše, že sa obsah nemá zjesť :) keby túto penu našla niekde otvorenú Amélia ani by som sa nedivila, keby ju to lákalo ochutnať :) mňa to láka! Pena vonia ako sladučký jahodovo- čokoládový peeling. Naozaj neskutočná sladká dobrota!


Inak aj samotná konzistencia je úplne ako puding. A to by ste si povedali, že to bude všetko :) Aj by to eventuálne stačilo na potešenie, ale práve naopak. Krém je naozaj neskutočne hydratačný a nechá pokožku brutálne, ale brutálne hebkú niekoľko dní. Ak čítate môj blog tak viete, že mám suchú kožu a v zime ma často pokožka pne a šúpe sa mi, ale tento krém je nielen voňavý ale naozaj výborne vyživujúci. 

A len malý bonus navyše :) vonia tak krásne silno a výrazne, že vám prevonia celé pyžamo a ešte aj celé periny. A poviem vám, dobre sa zaspáva v sladkom pudingu :) 
Pena má inak obrovské 450ml balenie a stále čosi cez 8€.


Chcela som si značku otestovať, tak som si vybrala ešte sprchový gél, nech viem, či sa rovnako oplatí. Ten stál dokonca pomerne málo - okolo troch eúr. Má pohodlné pumpičkové balenie a 280ml veľkosť.

Na výber bolo zase veľmi veľa vôní a mňa najviac zlákala vôňa Passion Fruit and Cocoa. Prišla mi to ako veľmi zvláštna kombinácia pomerne výraznej marakuje a kakaa. A ako môžete vidieť, že som mala obdobie sladkých chutí. Kým to, ako bude voňať pena som trafila pomerne dobre tu som sa ale úúúplne sekla. Ale že úplne :) Vidíte a aj preto je niekedy dobré čítať blogy :) že aby ste vedeli, že ak čakáte prudko čokoládový sprchový gél, tak taký fakt nebude. 

Sprchový gél vonia neskutočne sviežo, citrusovo, ovocne. A ja to veľmi, ale veľmi zvláštna vôňa. Ono tam eventuálne cítite aj čokoládu, ale akoby niekde vzadu. Je to taká tajná vôňa, ktorá len krásne obohacuje tú marakuju. Kým telová pena vás úplne ukľudní, tento sprchový gél vás úplne nabudí. Ale úplne!


A to je vlastne dôvod, prečo dnes publikujem tento článok, pretože pôvodne som ho plánovala hádam aj na marec. Ale ako som sa v piatok sprchovala a pozerám na ten sprcháč a stále žasnem, ako som sa mohla tak strašne seknúť v očakávaní ako bude voňať tak si čítam obal a vidím tam, že passion alluring shower gel :) a hovorím si :) čo už je viac Valentínska dvojka? Ako najsladšia telová pena akú zoženiete a sprchový gél, ktorý vyvoláva vášeň? No nemáte za čo :)

A čo vy? Tešíte sa na Valentína? Poznáte značku Organic Shop?







 

1 komentár:

  1. Wau, tak tieto články mojmu plánu - šetrit a nekupovat nič navyše - moc nepomáhaju :-D Pena vyzerá užasne a skušam si predstavit tu vôňu. Och joj. No nič, píšem do wishlistu, snáď niekedy.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne