piatok 12. februára 2021

Použitie? Teams :)

 

Myslím, že som to tu ešte nikdy nepísala, ale strašne, strašne, strašne mi chýbajú rúže. Ak sledujete môj blog, alebo ste ešte pozerávali moje videá, tak viete, že som bola absolútnou milovníčkou rúžou. Každý deň iný rúž podľa nálady. Červený, bordový, hnedý, nude alebo v lete šialené oranžové či cyklámenové. Viem, že niektoré youtuberky hovoria, že nosia rúže pod rúškami, ale to klobúk dole. Ja som rúž párkrát mala ale ten pohľad, keď som si dala dole rúško nebol fakt pekný. Rúž bol takou mojou identitou, doplnkom a je mi naozaj ľúto, že táto časť odišla. A ktovie, kedy sa vráti.

Priznám sa, že doma si ich dávam aj na Teams cally :) cítim sa proste krajšie a je to aspoň malá radosť, kedy si ich môžem dať. Síce to asi nikto neocení, lebo povedzme si - zimné svetlo a kvalita pripojenie fakt nie HBO GO HD film :) ale tak no, snažím sa :)


Pred pár mesiacmi som objavila tzv Reds od Gabriella Salvete a to bol pre mňa ale že mega šok. Ako prekvapili ma ešte dávno ich paletky, tie som aj recenzovala tu:klik, ale tie rúže, to bol úplne iný level. Pamätám si, že som niekedy v januári chcela odfotiť nejaké pekné fotky na môj zablokovaný instagram a len v rýchlosti som schmatla Gabriella Salevete Reds rúž v odtieni 05 Berry. Vôbec som nestíhala, už bolo treba ukladať Améliu spať, tak som len schmatla rúž, Améliu, manžela a utekali sme pod dom urobiť zopár fotiek. So selfie kamerou som si dala rúž, ktorý čuduj sa svet vyzeral, že MEGA. MEGA MEGA MEGA. 

Tie názvy mi prídu inak trochu mätúce. Tento sa volá 05 Berry a neviem ako vy, ale mne to príde skôr ako Deep Red :) neviem prečo, ale Berry si spájam s tmavo ružovou, možno až takou magentovou a toto je prekrásna červená. Rúž sa veľmi dobre nanášal, i keď nie je vôbec mastný a vôbec sa nekĺže po perách. Má matná finish a jeho pomerne tvrdšia konzistencia vám práveže umožňuje s ním veľmi dobre manévrovať. Viete ho naniesť veľmi dobre presne a ako ho nanesiete už sa na perách drží a nepohne. 

A to je vlastne tá výhoda a to prečo ho mám tak rada. Naniesla som si ho teda vonku na pery v mega zhone a potom som došla domov, nakrmila a uložila Améliu a keď som sa potom všetkom na seba pozrela do zrkadla povedala som si, že wow. To ako dobre vyzerám :D rúž ma celú rozžiaril, dodal mi farbu, šťavu a ja som sa cítila naozaj výnimočne. Tá farba je prekrásna a pleti lichotí. 

Aaaa aby som nezabudla na najlepší finál  :) potom, ako som uložila Améliu som sa išla najesť ja a bola som taká unavená z jej nočnej párty, že som poobede zaspala ako drevo. A čo bolo najlepšie? Keď som sa zobudila, rúž pekne držal aj po obede aj po výdatnom spánku :)


Rúž mám doma ešte v troch farbách. 03 Rose čo je v zásade tiež krásna červená, ale doružova farba. Priznám sa, že aj keď mám doma niekoľko červených rúžov, takýto nie. Rúž má inak paradoxne inú konzistenciu. Je mastný, po perách sa kĺže a má krásny lesk. Na mňa pôsobí letno/jarne a ja sa už neviem dočkať, kedy ho vytasím nielen na Teams ale aj do ulíc. Inak vonia krásne ovocne :)

A posledný, ktorý mám je 04 Scarlet :)a keby som nazývala rúže ja, tak by som ho nazvala 04 Christmas. Rúž má krásnu tmavočervenú farbu, do ktorej ako keby ste trochu namočili cyklámenový štetec a prisypali zlaté trblietky. Rúž pôsobí veľmi honosne, oslavne, proste ideálny na nejakú peknú oslavu alebo večierok. Alebo ak je váš život krédom, žijeme len raz :) tak potom kľudne aj na každý deň na oslavu ženskosti :)

Pre mňa sú tieto rúže jedno veľké prekvapenie. Za cenu okolo 4€ je to naozaj objav roka a kupujete si brutálnu pigmentáciu, výdrž a krásne farby. Už len teda mať kam ich nosiť :)

Máte aj vy doma niečo, na čo čakáte, kedy si môžete dať? A krásneho Valentína :)

4 komentáre:

  1. Veľká škoda že už netočíš videá na YouTube mala som ťa rada vždy to bola taká moja oddychovka pozerať vlog a super rady pri spotrebovaných produktov ach jaj :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jooooj spotrebované :) tie boli aj moje obľúbené :) a dakujem za krásny komentár!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne