streda 24. februára 2021

Povianočné úlovky

 


Minulý týždeň som vám v nejakej recenzii spomínala, že u mňa na blogu príliš často nevidíte recenzie na šampóny. Dôvod je fakt jednoduchý - najčastejšie si kupujem obrovské balenia a tie mi vydržia neuveriteľne dlho, takže nie je moc čo testovať :) Pred pár týždňami som však dostala možnosť vybrať si zo stránky holime.eu veci na testovanie a našla som tam túto sadu za brutálnu cenu, tak som si povedala, že poďme vyskúšať niečo nové a vám dám aspoň vedieť, kde sa oplatí popozerať sa po výpredajoch (aj) vianočných balíčkov.

Ak čítate môj blog nejaký ten piatok tak viete, že sa vždy začiatkom roka snažím nájsť výpredaje kozmetických vianočných balíčkov, pretože s nimi viete brutálne ušetriť. Vezmite si tento Pantene Golden balík - obsahoval Pantene šampón, Pantene kondicionér, Pantene olej na vlasy a ešte aj vlasovú kúru a stál 10 €. Keď idem podľa priemerných cien na internete tak šampón a kondicionér stoja každý okolo 3,6 €, olej 4,5 € a kúra 5 € - to sa rovná dokopy čosi pod 17 €. A ušetriť sedem eúr sa oplatí vždy :) A skoro by som zabudla! K tomuto balíčku bola ešte fakt pekná kozmetická taška! Ak máte doma malé straky ako ja, je možné, že vám bude ukradnutá rovno, po vybalení zo škatule..Snáď mi ju vráti, kým budeme mať možnosť tento rok aj niekam vycestovať. 

Sadu som začala rovno používať, lebo som bola veľmi zvedavá aká je. Ja osobne som Pantene mala asi len raz v živote (neviem prečo, k tomu mám túto značku zafixovanú ako tú lepšiu drogériovú) a tak som sa veľmi tešila :) Aby som vám možno povedala, aké sú moje vlasy, nech viete, či je táto sada pre vás fit alebo nie. Moje vlasy sú farbené, suché a majú tendenciu lámať sa. Táto sada je určená na intenzívnu ochranu a obnovu poškodených vlasov a mala by im dodať lesk, hydratáciu a výživu. 


Logicky som najprv začala Pantene šampónom - šampón má veľmi príjemnú konzistenciu, pomerne stredne hustú a veľmi dobre sa nanáša a brutálne dobre pení. Penivosť je inak vec, na ktorú si potrpím pri šampónoch najviac. Preto mi fakt nesedia prírodné šampóny lebo pri nich nemám pocit dobre umytých vlasov. Šampón NÁDHERNE vonia! Sladko, ale luxusne. Veľmi mi vôňou pripomína niektorú Matrix verziu. Naozaj krásna, výrazná, sladká vôňa. Wow! 

Po šampóne ide kondicionér :) tu si veľmi potrpím na konzistenciu a samotný výsledok. Nemám rada riedke kondicionéry - nemám pri nich pocit dostatočnej výživy a nemám rada, keď si dám tú námahu, nechám kondicionér pôsobiť niekoľko minút a potom sa mi kefa zasekne pri korienkoch, pretože kondicionér nič neurobil. Ale toto fakt našťastie nie je ten prípad. Kondicionér je hutný, skoro až ako maska a prekrásne vonia a nádherne vlasy hydratuje. Vonia inak sladšie ako šampón. Krásna prenikavá, príjemná a sladká vôňa! Mňam!! Ja nechávam kondicionér vždy pôsobiť aspoň minútu - dve. Vždy si ho nanesiem, vypnem vodu a urobím si peeling alebo si zatiaľ odlakujem nechty :) pôsobí potom lepšie a čas rýchlejšie zbehne. 


Vlasy sa mi rozčesávali fakt pekne a celkovú ozdravnú kúru som ukončila ešte aj olejom, ktorý bol pribalený. Je to bezplachový olej - ktorý ja používam, ak nezabudnem každý deň. Vždy v polovici fénovania vlasov a potom každý večer, keď si vyčistím zuby. Olej dodá vlasom krásny lesk, vyhladí ich a nechá ich hebké, jemné a v krajšej forme.

Ako úprimne fakt som mala vlasy krajšie. Ešte teraz ako sú tmavé, pôsobili (a pôsobia) lesklejšie, zdravšie, krajšie. Ja som bola naozaj veľmi veľmi očarená. A! Aby toho nebolo málo a to ma ako fakt dostalo, minule som vonku kočíkovala Améliu a normálne ma pristavila suseda a povedala mi, že aké mám pekné vlasy! Potešilo :)


A posledná vec, ktorá bola v sade bola intenzívna kúra na zničené vlasy. Mi to pripomenulo, že kedysi som si také kúry kupovala pravidelne a už si ani nepamätám, kedy som takú mala naposledy. Asi bolo načase :) Kúra sa nanáša na umyté vlasy a má sa nechať pôsobiť minútu. Je redšia ako kondicionér a vonia presne ale presne ako parfém Britney Spears Fantasy. Ak si pamätáte taký ten krásny ružový flakón! Mňam :) Sladučká, cukríková vôňa. Tým, že ja mám husté vlasy, ktoré mi už aj kúštik podrástli jedno balenie mi vyšlo najmä na konce. Ak by som si chcela dať kúru na celé vlasy, trebalo by mi použiť dve balenia. Ale ono, ktovie, či by sa to tak vôbec malo použiť. Povedzme si pravdu, vždy sú problém tie konce. 


Takže ak by som to mala zosumarizovať - Pantene je určite v top tri čo v drogérke za normálne peniaze nájdete. Na spomínanej stránke to nájdete momentálne v parádnej cene a keďže to nebola jediná vychytávka (a balíček) ktorý som tam našla, máte sa ešte na čo tešiť :)

A čo vy a Pantene? Kupujete si? Ulovili ste si nejaký vianočný balíček?


2 komentáre:

  1. Balíčky si kupuji za peníze k Vánocům a dostávám pod stromeček, ale tento rok jsem udělala změnu, protože jsem kosmetiky měla moc. Pantene mám ráda, dělá s vlasy divy :)

    Somethingbykta

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne