streda 24. marca 2021

Aktuálny obľúbenec: oleje :)



Ak ste pred pár týždňami čítali môj blog tak viete, že aktuálne hľadám ten najlepší očný odličovač na vodeodolnú riasenku. Odkedy som došla na to, že (asi) kvôli rúšku sa mi rozpíja špirála nahradila som bežnú a ľahko odličiteľnú riasenku vodeodolným ekrazitom s ktorým sa trápim každý večer v kúpeľni. Popravde podstatne menej ako na začiatku, ale verím (a dúfam) že existuje odličovač ktorý dá vodeodolnú riasenku dole rovnako rýchlo ako bežnú riasenku.

Zistila som, že väčšina olejových odličovačov dá vodeodolnú riasenku naozaj pekne dole. Ale! Väčšina z nich má 125ml a neviem ako vy, ale mne tieto malé balenia vydržia fakt strašne krátko. A tak som hľadala nejaký odličovač, ktorý bude olejový, bude na vodeodolnú riasenku ale zároveň bude mať aspoň 200ml balenie. A ha! Našla som :)


Nebolo treba hľadať ani ďaleko - Avon má odličovač Avon Nutra Effects Nourish, čo je dvojfázová olejová micelárna voda, ktorá jednak fakt dobre odličuje a jednak má veľké balenie. A aby som nezabudla :) aj dobrú cenu. 

Micelárka je určená pre normálnu a suchú pokožku a okrem očí ju môžete používať s prehľadom na celú tvár, ktorú fakt dobre odlíči a vyživý a upokojí. Je to jedna z najlepších ,,zimných" micelárok, pretože ten olej pokožku pri odlíčení neskutočne krásne premastí.

Pri odličovaní očí odporúčam dávať si menej odličovaču, nech sa vám neprepíja tampónik, pretože keď si dáte na tampónik veľa produktu môže štípať v očiach. Ak si dáte normálne viete sa pekne odlíčiť aj bez štípania.

Veľmi dobre odličuje aj dlhotrvajúce lesky a rúže :) to len tak na okraj, ak sa náhodou raz svet vráti do normálu je dobre vedieť :)

A čo vy? Je tu ešte niekto, kto prešiel na vode-odolné verzie?


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne