piatok 19. marca 2021

Detox Absolute



Odkedy som bola dááávno dááávno pradáávno v nemocnici s akné, jedna vec sa v mojej čistiacej rutine nezmenila - každý večer si dočisťujem pokožku mydlom. Takže v zásade moje večerné odličovanie je buď double alebo tripple cleanse. Vždy začínam čistiacim mliekom - ktorým odlíčim celú pokožku a následne si v sprche tvár dočistím čistiacim mydlom. Ak mám pocit, že som sa odličovala narýchlo a nie príliš dobre pred mydlo pridám ešte čistiaci gél. Takže po sprche si môžem byť fakt fakt istá, že moja pleť je odlíčená tip top a na noc jej dám zaslúžený oddych. 

Mydlá, ktoré používam sa fakt striedajú ale k tomuto som sa vrátila už asi dvakrát, lebo je naozaj veľmi dobre a nestojí vôbec veľa. Našla som ho na stránke https://www.krasnakazdyden.cz/ a ak stránku ešte nepoznáte vrelo, vrelo vám ju odporúčam spoznať, hlavne ak máte radi prírodnú kozmetiku.


Detoxikačné organické mydlo je od značky Soaphoria, ktorá dlhodobo patrí do mojej pätice top značiek. Čo ma na neho nalákalo bol ako vždy popis :) pretože mydlo je určené na prečistenie a detoxikáciu pokožky - čo sa každej pokožke večer hodí. Obsahuje aktívne uhlie, bentonitový íl, limetkový olej a rozmarín, ktoré robia s pokožkou doslova zázraky.

Mydlo má krásnu limetkovú vôňu a okrem toho, že prečistí pokožku tak zanechá aj taký naozaj príjemný prečistený pocit. Môže sa inak používať na celé telo, ja ho však používam len na tvár. Paradoxne (a našťastie) pokožku krásne prečistí ale nevysuší. Ostane jemná, hebká ale vôbec nie podráždená. 

Ak teda aj vy patríte k double alebo tripple cleanserom toto mydlo by sa vám určite mohlo páčiť. U mňa určite nie je naposledy :)

A čo vy a tuhé mydlá? Hot or not?

 

2 komentáre:

  1. Tuhým mydlam teda vobec neholdujem. Párkrat som nejaké skušala, ale neviem im prist na chut. Ale na druhej strane je fajn, že su aj takéto druhy kozmetiky. Každý použije to, čo mu vyhovuje.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne