streda 10. marca 2021

Sephora Depuffing Eye Cream


O svoje očné okolie sa naozaj veľmi veľmi veľmi poctivo starám podľa mňa od mojej osemnástky :) Môžem za to poďakovať ženským časopisom, ktoré som odjakživa čítala a tie mi toľkokrát vtĺkli do hlavy, aké je to potrebné, až som to proste začala vnímať ako súčasť svojej rutiny. Tak ako si dám každé ráno deodorant si dám každý večer očný krém. A teraz najnovšie inak aj ráno. Ako je vonku zima, sneh a vietor posledného pol roka sa mi žiada hydratovať očné okolie ešte poriadnejšie a reálne mu dať všetko, čo potrebuje. 

Ak čítate môj blog tak viete, že nie som veľký fanúšik privátnych značiek. Lidl ma trochu presvedčil o opaku, ale pri kozmetike fakt skôr dávam na známe mená ako výrobky privátnej značky. Ale mám jednu veľmi kozmeticky fajnšmekerskú kamarátku, ktorá na výrobky Sephory nedá dopustiť a tak som si povedala, že keď už ona MILUJE Sephoru, fakt by som ju mala skúsiť aj ja. A tak som si pred pár mesiacmi objednala celú Sephora Hyalurónovú sadu a aj keď som ju pôvodne plánovala používať spoločne, nejak nevydalo a začala som očným krémom.

Krém má 20ml a stál okolo 16 €. Nie je to málo, ale ak je to kvalitný očný krém nie je to ani veľa. Čo ma veľmi prekvapilo bolo jeho zloženie - až 97% má prírodné ingrediencie a zvyšné tri percentá sú hlavne na zachovanie ,,stability" výrobku. Krém je určený proti vráskam, opuchom, tmavým kruhom a na hydratáciu a rozjasnenie pokožky. Obsahuje kyselinu hyalurónovú a pre oči veľmi obľúbený kofeín. 

Výnimočne je balený v tégliku, čo nie je úplne najhygienickejšia voľba, ale za mňa úprimne najobľúbenejšia - lebo viem minúť všetko a nemusím nič vytláčať. 

Čo ma veľmi veľmi prekvapilo je jeho konzistencia. Paradoxne je dosť hutný na očný krém ale viete čo? Je to mega. Na suchú pokožku a ešte počas chladného počasia je to vyslovene ako balzam záchrany. Navyše krém nie je vôbec mastný a stačí ho mikromálo a hneď sa vsiakne. Tým, že ho používam aj ráno by som fakt nemala čas a chuť čakať kým zaschne, aby som si mohla dať make-up a je fakt mega. 

Ak máte mastnú pokožku toto nie je pre vás, ale ak ste normálne alebo suchokožce ako ja toto si dajte na zoznam. Je to fakt pecka. 

Zatiaľ to vyzerá, že kamoška mala pravdu a Sephora fakt trhla pleťovku :) uvidíme a skúšame ďalej :)

A čo vy a Sephora? Nejaké tipy, čo mám vyskúšať?

 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne