piatok 11. júna 2021

So sebou aj na dovolenku

Pekná pokožka do šiat či sukní


Presne si pamätám, ako som niekedy začiatkom roka videla reklamy na nové Nivea Naturally Good telové mlieka a strašne sa mi páčilo, že tubu viete zrolovať a tým pádom dostanete naozaj takmer všetok produkt z balenia preč a navyše to potom šetrí miesto v koši. Neviem, či je to nejaká drahá alebo prevratná technológia, ale kľudne by to tak mohli robiť všetci. Tak či onak, logicky, že som si to chcela vyskúšať aj ja, tobôž, keď Nivea telové mlieka patria dlhodobo medzi moje ultimátne najobľúbenejšie a ešte sa nestalo, že by som doma nemala nejaké otvorené na poličke. Teraz sa stal dokonca druhý extrém - máme doma na poličke dve :D jedno má môj manžel a jedno mám ja. Je to inak po dlhej dobe, čo manžel používa niečo nelekárenské, ale tým, že má pokožku klop klop klop niekoľko rokov pod kontrolou a stará sa o ňu, tak mi kľudne stačí aj Nivea. 


Moje obľúbené je Natural Aloe and Hydratation, ktoré je určené pre normálnu a suchú pokožku. Osobne zbožňujem aloe vôňu už roky rokúce a všetko z Aloe takže to pre mňa nebol ani veľký šok. Mlieko má prekrásnu, jemnú, čistú vôňu ale nie takú tú Nivea vôňu, ale skôr jemnú a čistú ale zmiešanú so spomínaným aloe. Mne to pripomína vôňu leta, pretože v lete má veľa poopaľovákov aloe, takže je to niečo, čo ma vždy zahreje pri srdci a vyčarí úsmev. Mlieko má skôr redšiu konzistenciu - opäť super na leto, keď fakt nechcete hutné maslá, ale skôr hľadáte niečo, čo parádne hydratuje a rýchlo zaschne. A toto teda schne mega rýchlo a hydratuje mega účinne. Nech je vám ako najlepší dôkaz to, že mlieko som so sebou mala aj na dovolenke, kde som som sa niekoľko hodín saunovala a bazénovala a neviem ako vy, ale ja som po bazéne suchá ako korytnačka a toto mlieko mi v minúte uľavilo, hydratovalo a prekrásne prevoňalo celú pokožku. 


Manželovo obľúbené je Natural Avocado a pampering, ktoré je určené pre suchú pokožku. Aj konzistencia je naozaj hustejšia a hutnejšia - mne inak pripomína masku na vlasy. Krém je hutný, ale akoby gélovitý a ja osobne MILUJEM ten pocit, keď si krém nanesiem na pokožku ale on sa v zápätí zmení z hutného na zamatový a pokožka je neskutočne ale neskutočne vláčna a hydratovaná. Aj keď som teda pri tom prvom povedala, že je ideálny na leto, lebo má ľahkú konzistenciu, ono je to v zásade jedno. Lebo tento je síce hutný ale fakt zaschne do zamatova za sekundu.
Čo je inak zaujímavé je, že aj napriek tomu, že vonia ako avokádo, podľa mňa má ešte výraznejšiu vôňu. Je to taká pomerne výrazná, až akoby parfémová vôňa. Ak teda preferujete svieže vône určite aloe, ak si chcete dopriať niečo, čo prevonia periny a pyžamo určite avokádo. 
Každý si nájde to svoje :)



A tak pokračujeme v tradícii, Nivea vždy na poličke :) pretože, čo kúsok, to paráda. A ak chcete počuť tajko :D ja sa už teraz teším na zimné limitky a s láskou spomínam na tú vanilkovú spred pár rokov. Teraz sa za hlavu chytám, ešte ani leto nezačalo a ja sa teším na Vianoce :D

A čo vy? Skúšali ste tieto rolovacie Nivea?

2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne