štvrtok 12. novembra 2009

Neutrogena wave



Tuto zda sa sikovnu vecicku som videla tusim v lete v Madarsku a priznam sa netusila som celkom vtedy o co islo, az teraz ked si ju kupila jedna moja znama. Neskor som zistila, ze na sa da kupit v mnohych znackach ale ona ma neutrogenu tak Vam napisem o nej. A teraz o co ide:)Ide vlastne o cistiacu masinku na tvar, ktora Vam ma nahradit cistiace prostriedky. Je mala sikovna, cize aj na cesty a funguje na principe vibrovania, ktore vam ma dat prec pory a ine necistoty z tvare. Mozete ju pouzivat v dvoch sposoboch, jeden je tzv. jemny co znamena prakticky kazdy den, a druhy je taky silnejsia rychlejsi ten sa odporuca raz za tyzden a chce to byt daco ako dokladnejsie cistenie tvare, mozno taky silnejsi peeling. Pouzitie je jednoduche len date taky vankusik co je na tom pod tecucu vodu a ono si to aktivuje nejaky cistiaci prostriedok co je v tom . Tieto vankusiky sa bohuzial kupuju oddelene a maju 1 je na jeden den, pricom ho vsak mozete pouzit aj rano aj vecer.Pred nedavnom neutrogena zaskorovala tym ze vydava este specialne vankusiky na odstranovanie ciernych bodiek. Cena tohto minimalne zaujimaveh vyrobku je do 15e.
Pridavam Vam link na reklamu , viem ze to neni bohvieco ale aby ste si to vedeli predstavit:)

9 komentárov:

  1. to je uplne super napisem jeziskovy :DDD inak neviem ci poznam nejaky blog alebo blogera ktory pise o kozmetike lepsie ;)M.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ze???aj v mojom zozname to teda bude:))A dakujem za kompliment budem sa snazit aj nadalej a snad stale lepsie a lepsie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ale funguje to?? dost si ma na to namotala, ale obavam sa toho, ze to nema taky ucinok...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fungovat to funguje priam zazracne ale ako som pisala ta nevyhoda je ze jedna nasadka jeden den, skusala som to u kamaratky a ta pokozka je vazne ako po peelingu uplne jemnucka a vonava lebo ta emulzia co to vypusta krasne vonia:)ja to budem teda pouzivat ked to dostanem asi 2x za tyzden ako nahradu nejakeho hlbkoveho cistenia:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. a to sa dá doplňať tá emulzia?? musim si o tom na nejakej stránke prečítať, nevieš náhodou?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nie nie ja ti to vysvetlim mas to male zariadenie ruzove a na to si lepis take male vyzera to ako vatove tamponiky- jeden tamponik jeden den. Ked si to nalepis na tu masinku das to na par sekund pod vodu, voda aktivuje ten tamponik zapnes tu masinku a zacnes si jazdit po tvari a tym padom ju cistis, prijemne to vibruje a ako to vibruje tak to peni a cisti. Cize musis si kupovat balicky tych tamponikov, ktore su vlastne nasadky na tu masinku. Jeden tamponik je na jeden den.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. dakujem za trpezlivosť so mnou,už rozumiem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jual vimax asli murah original canada obat pembesar penis herbal alami dengan hasil permanen untuk pria lakilaki perkasa
    http://vimaxasli.org/vimax-asli-original-canada.html - vimax asli

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne