nedeľa 6. decembra 2009

Remington KF40E






Iste ste si uz vsimli moje nadsenie pre svet kozmetiky ale tuto moja sfera nadsenia urcite nekonci a tak Vam dnes predstavim, nieco dalsie:) V mojej oblube su uz dlhsi cas vyrobky znacky remington a tieto narodeniny som sa rozhodla pre Natacky KF 40E. Co to teda je:)?Kedze mam velmi rada ked sa z mojich vlaskov stane velka hriva a kulmou to hrozne dlho trva a bolia ma potom ruky, s papilotami sa mi zle spi a vytrham si polku vlasov rozhodla som sa pre tieto natacky. Je to poriadne vylepsena verzia nataciek ake mali nase maminky- co sa zohriali vo vriacej vode a vycarili nadherne lokne, ale tieto su takej peknej elektrickej nadobke potiahnute niecim ako zamat aby vlasy nevytrhavali a nepopalite sa lebo palia len tam kde maju:)Dnes nadisiel cas ich testovania aby som Vam o tom mohla napisat. Prvykrat som bola celkom sklamana ale dosla som na to, ze ich treba nechat zohriat nie 12minut ako pisu v navode ale takych 17 a efekt bude vazne wooow. Pouzitie je vazne jednoduche staci zacvaknut na natacku vytocit a zachytit stipcekom pockat desat minit a Voila!krasny uces vykuzleny. Naozaj ako od kadernika:)V baleni je ich 20 male, stredne a velke a taktiez 20stipcekov. Ich cena sa pohybuje v predajniach okolo 60eur na nete okolo 40:)

6 komentárov:

  1. doteraz som ta mala rada ... od tohto momentu ta zboznujem, vlny su totiz jediny sposob ako na mojich vlasoch spravit nieco sofistikovane a s kulmou mi to nejde, uzka zehlicka sa mi zda zbytocna investicia (kedze uz mam normalnu) a papiloty a im podobne mi nedrzali, takze tuto tvoju vychytavku si mienim zadovaz v nablizsom mozno (financne dostatocne dobrom) momente :)) Merci Bianca

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak som velmi rada,ze som pomohla, ja som tiez daco dlho hladala a som rada ze som nasla:) A hlavne ak mozem poradit, objednavaj z netu tie cenove rozdielu su fakt velke:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hmmm, znie to velmi zaujimavo! rozmyslala som, ze potrebujem nieco na vlasy. teraz som sice viac posadnuta tym, ze uz konecne musim zadovazit zehlicku, ale vlny mam tiez rada, len ma na nich presne vytaca to, ze sa s tym musim babrat a spat s natackami fakt odmietam.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zehlicka na to je nevyhnutnost:) Aj tu odporucam remington su naozaj skvele a myslim ze aj pomer ceny a kvality:) Tieto natacky su super v tom ze len to natocis co ide celkom rychlo a zatial sa mozes namalovat alebo tak a potom ich len das dole, no stou kulmou je to ostara, dlho to trva:)Toto mi zatial vyhovuje viac:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mna by zaujimalo ci je ta zehlicka rowenta respect naozaj taka dobra lebo mi mame doma uplny sklad vyrobkov rowenta a nasa keramicka zehla uz ide do dochodku a kedze mi sme s maminkou notoricke nicicky vlasov tak toto by ma zaujimalo mohla by si urobit prieskum ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aaach Mya Rowenta Respect uz dva tyzdne viri myslienky v mojej hlave a kazdy den sa jak nejaky psychos zastavim pri telke ked vidim tu reklamu, rozhodim siete a pozistujem co mozem:)Tak cakaj v dohladnej dobe prispevok:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne