streda 2. decembra 2009

Kozmetika z H&M alebo ako sa vyhnut alergii:)





Musim Vam napisat ze na strednej som mala kamaratku, ktorej oblubeny obchod bol H&M a vsetko co bolo z neho teda podla nej bolo uuzasne..Oblecenie maju samozrejme az na par vynimiek velmi pekne ale ked sa pozrieme na tu kozmetiku nie nie nie..U nas na Slovensku ju pozorujem len par mesiacov a sortiment vazne nie je nic extra ked to porovnam z Rakuskom ale predsa len je..No a aby som sa dostala spat k veci hned ako sa kozmetika objavila v Rakusku tato moja kamaratka ju kupovala vsetkym na vsetky sviatky cize mozem povedat, ze ich sortiment velmi dobre poznam. A aky je? Nijaky skaredy otrasny cudne pachnuci zbytocne drahy a nudny:)Najhorisie su na tom sprchove gely a pilingy pri ktorych nemate pocit jeej davam si prec odumrete bunky z tela ale jeeezis karbobruska na mojom tele..Potom telove mlieka, ktore pachnu akoby boli este starej mamy dovezene z Ameriky a ta kozmetika, nuda na to ze nemaju vacsinou testery a cena neni taka ze by mi vypadavali oci, radsej zbehnite do Dm, ktora bude urcite par metrov dalej a kupte si daco co mozete aj vyskusat a je to testovane:)) Este musim spomenut tie otrasne lesky, ktore vonaju akoby ich pouzivala cela trieda.. No nic vazne tragedia. Cize ak mozem poradit, neoplati sa experimentovat:)

10 komentárov:

  1. vlastne s kozmetikou z HM nemám vôbec skúsenosti. myslím, že som raz tiež dostala od niekoho lesk, ale ani neviem či som ho raz použila, nie žeby bol až taký zlý, ale preferujem radšej pomády.

    kúpila som si make up Maybelline affinitone ako si mi poradila a som naozaj spokojná, našla som si super otieň a na moje počudovanie mi dosť dlho vydrží na tvári.
    ďakujem za radu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeeej aku si mi urobila radoost:))jeej som velmi velmi rada ze som ti dala dobru radu naozaj a dakujem, ze si mi o tom napisala:)

    A ked spominas pomady, ak mas rada mastnejsie urcite poznas Vitalos take klasicke storocne z lekarne krasne vonajuce, tie su podla mna super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nevedela som, že ťa tak poteším, ale ani si nevieš prestaviť ako som sa tešila ja, po dni s týmto make up-om. Od dnes som verná tomu, ale kebyže si prišla zas na nejaký ešte lepší, tak mi povedz, dôverujem tvojmu výberu :)

    čo sa týka kozmetiky som dosť neskúsená, pretože neexperimentujem. Takže okrem klasiky Labelo, som nepoužila veľa iných, ale ak si budem musieť kúpiť novú, tak rozhodne vyskúšam, lebo si ma namotala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jasnacka ked nejaky najdem hned tu bude o nom napisane, dobry ci zly:)

    A ten balzam ja mam tiez velmi rada labella vyskusane mam asi vsetky ale podla mna to nie je balzam ked ta fakt stipu pery, vtedy ako som pisala pouzivam mastnejsi ale nadherne vonajuci Vitalos maju ho vo vacsine lekarni ale treba sa opytat tety lebo tym ze stoji okolo eura to pre nich neni artikel vystavovany na polickach alebo v nejakej komunistickej pultovej drogerke, moja slabost je cherry a maminina vanilka, kazdy podla vone:) a inak ked uz som uuplne zufala, tak si davam v lekarni namiesat vazelinu na pery:)ale inak to isti Oriflame vajicko:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja už viem, ktorý to je, presne ako si povedala, taký komunistický :)
    Tak ten poznám, už som ho ja mala viac krát, mám po ňom vláčne pery. Ale najradšej som mala medový. Úplne som na neho zabudla, ale pondelok ak ho zoženiem niekde, tak si ho určite kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak s tymto uplne nemozem suhlasit..mam od nich jedny tiene, kupovala som ich sice v rakusku ale musim povedat ze su uplne skvele..ako jedny z mala mi vydrzia na vieckach cely celucicky den..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tiene od HM mam aj ja a tiez som velmi spokojna...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. děkuji moc za tenhle článek! a kreslit uričtě umíš :-) marně jsem ale hledala článek s tvou ilustrací

    OdpovedaťOdstrániť
  9. na základe článku na bling.sk som sa rozhodla, že otestujem ich masky... a musím povedať, že tiež sa nestotožňujem s tvojim článkom, lebo tá ich maska bolo omnoho lepšia ako tie, čo som doteraz vyskúšala :) to je to isté, ako keď obchody s oblečením predávajú topánky - som voči nim skeptická ohľadom kvality, pohodlnosti, ale niektorým sa to skrátka zadarí... tiež som bola skeptická voči H&M kozmetike, keďže svoju nakupujem v lekárni, ale tá maska bola skvelá (konkrétne vanilková).. s týmto sa teda vedľa netrafili.. čo sa týka dekoratívky.. bez testerov je to fakt na nič..a čo sa lakov týka, radšej si kúpim malý lak od pupy za 2e ako veľký, ktorý nikdy neminiem za 4e.. :)

    ps: čo sa týka vôní tých sprchových a krémových vecí, nenarazila som na pračudesné staropáchnuce smradľáky, tak asi som voňala nejaké iné :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, rozbieham blog ( www.myself-romi.blogspot.sk ) mohla by si sa pozreť a keď zanechaš aj nejaký koment tak ma veľmi potešíš aj mi trocha pomôžeš. Ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne