sobota 26. decembra 2009

Znovuobjavene:))




Po dlhych sviatocnych dnoch som konecne dnes vyrazila do ulic a mohla sa nejako pekne vyfintit:)) Pekne som si rozlozila svoj kozmeticky kufrik a zo spodu na mna vykukli uz daavno zabudnute s-he tiene. Spomenula som si, aku radost mi urobili ked som ich dostala a rozhodla som sa dat im opat sancu a trosku sa snimi pohrat s musim povedat spokojnost velika:) Ide konkretne o trio tmavozelena- svetlejsia zelena a posledna vyzera ako zlta ale ked ju vytienujete stou zelenou stane sa z nej zlata(nasla som na nete fotku tak Vam ju tu dam ale je to cislo 645/04). Vydrzali naozaj dlho a vyzerali uzasne:)

Ozaj rozmyslam nad tym ze na Silvestra vyskusam nieco speci a idem si kupit umele mihalnice, mate stym nejake skusenosti? Mam napozeranych celkom dost videi a stranok ale nikde som nenasla odpoved na otazku co ak sa to lepidlo dostane na riasy?

5 komentárov:

  1. Tiene sú môj nepriateľ, lebo nikdy neviem kedy dosť, kde mám skončiť a ako, kde a aký otieň farby použiť. Ja mám akurát kamarátku linku,ktorá poslúži stále. ak dáš zrozumiteľný, nanáročný návod niekedy, tak budem rada:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bianca, ak sa lepidlo nedostane na mihalnice je to pohode, ale mam pre teba radu kup si k nim zvlast lepidlo a cierne, vyzera prirodzenejsie a navyse lepidla, co pridavaju priamo k nim su naprd hrozne riedke takze aplikacia mihalnic je hrozne zlozita

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ups az teraz rano som si precitala, co sa blbost som napisala, ak sa lepidlo DOSTANE na mihalnice nic sa nedeje, jednoducho ho das potom dole odlicovacom a ak mas hustejsie nehrozi ani to, ze by ti z mihalnic kvaplo do oka a podobne takze dont worry :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Marija: ale co by licenie je zabava a je lahsie ako si myslis, oky pokukam daco na nete ak najdem lahke a vystizne a ak nie tak ti to nejako pofotim a daco vymyslime:)

    Cocci:dakujem zajtra asi pojdem kupit, ale neviem teraz ci si to chcela ty alebo mya ale ved vy ste spolu:) a v najblizsom case bude prispevok o respect zehlicke:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mya, moja zehlicka zatial funguje a kedze je pouzivam minimalne menit ju netreba, ale odkazem na spravne miesto :)) a inak ak by nemali cierne lepidlo, tak sa uspokoj aj s bielym, ale nie tym co k tym mihalniciam davaju, riskla som to na myinu oslavu a nikda viac dalsie dva dni ma stipali oci z toho prekliateho lepidlo (co sa mi s tymi, co sa daju kupit samostatne este nestalo navyse som si mihalnice nelepila tri hodiny)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne