streda 21. apríla 2010

Celulitida STOP :))





Mozem sa priznat, ze patrim k tej stastnej casti obyvatelstva, ktora s celulitidou problem nema, a kedze som zacala cvicit (HIP HIP HURA SOMNOU :D) snad ani nikdy mat nebudem, ale velmi sa toho ani nebojim, lebo neviem po kom by som ju mala:) Kazdopadne, kedze som si za poslednu dobu vsimla v mojom okoli masivne narastanie tohto kozneho nestastia, rozhodla som sa urobit vyskum jednak od drogerii a jednak od zdrojov:) u ktorych zmizla:)
V prvom rade chcem povedat, ze nech si kdekolvej precitate ZE CELULITIDA SAMA NEZMIZNE ALEBO ZMIZNE AK SI ZAPLATITE NEVIEM AKE DRAHE MASAZE S DRAHYMI PRISTROJMI JE TO CISTE KLAMSTVO! Bola som svedkov toho ako zmizla u viacerych bab cize ziadne strachy.
V podstate to chce dve veci, prva a to by mal byt pre Vas alarm, zapojit do zivota trochu pohybu, ked uz nie kvoli celulitite tak aspon kvoli Vam. A druha trochu vytrvalosti, budete sa musiet tymto partiam teraz venovat trocha castejsie.
Moj nazor na pripravky proti celulitite je taky, ze urcite neuskodia, jednak preto, ze su to kremiky alebo sera, ktore minimalne zhydratuju vasu pokozku. Ak mate peniazky na zvys a chcete si urobit radost, kludne, ale sam pripravok Vas celulitidy nezbavi. A ked uz si ho kupit idete URCITE SI KUPTE TEN STYM MASAZNYM UKONCENIM.
Druha vec je lacneho prevedenia, a to je ta ze si serum vytvorite sami doma. Zarucene overene, rychle. Potrebujete Vas krem, ktory doma pouzivate a kavu. Ano spravne kavu. Kazdy z tych drahych pripravkov ju obsahuje. Najlepsia je zalievana, precedite ju a hmotu zmiesate s vasim kremikom a 5 minut si nou masirujete problemove partie aspon 4x do tyzdna. Ako som pisala bude to chciet odhodlanie, ale vysledky sa ukazu po mesiaci:)
Tak dufam, ze som poradila a v lete budete vsetky krasne a spokojne:)



8 komentárov:

  1. je dobre ze problem s clltd nemas, a drzim palec at to tak zustane treba do 50ti :) ja jsem si v 16 taky nemyslelea ze budu mit problem. ale nekde kolem 23 jsem si rikala ze bych mela neco delat abych zustala takova jaka jsem:)takze mazat, cvicit a zustat mlada co nejdele to jde:D

    Je pravda ze clltd je take otazka genu a nekdo k ni ma vetsi sklony nekdo mensi.. Me se libi skrob od Yeves Rosher, uzasne udela jemnou pokozku:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musím začít něco dělat...myslím, že tahle choroba na mě co nevidět doleze...=D Máš opravdu štěstí...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa osvedcil ACG gel. Je to SK vyrobok za par minci ale mam pocit, ze je zatial najucinnejsi z pomedzi vsetkym vyskusanych.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já todle asi nějak nevnímám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. a masirovat a masirovat a masirovat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No chcela by som sa vyjadrit k tym masazam s tymi pristrojmi. Mam kamratky a ich mamy ktorym vdaka tym lpg lampam naozaj zmizla.. Takze asi to funguje... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. If you have a Jewel crafting or a jewel crafter friend. Try and keep all of your tools and items organized in a neat way.
    We design and manufacture the full range of conveyor components used in
    materials handling equipment, whether for new systems or replacement parts to any existing equipment.


    Feel free to surf to my blog ... mining

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Thanks foг using the golden rule, btw whаt tyρe of
    eleсtronic сameгa do you use?

    Have а lοok at my hοmepage :: http://spec.uz

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne