utorok 1. júna 2010

Letna priprava:)






V hlave mam zivy obrazok spred dvoch rokov kedy bola v televizii Silvia Lakatosova, podla mna do nedavna velmi pekna zena a na nejakej party mala sandaliky a v nich hnusne tvrde osuchane paty..Vyzeralo to vazne strasne a doteraz nechapem, ako zena s jej prostriedkami mohla pozabudnut na to v akom stave ma paty ked vedela, ze bude pod drobnohladom medii..
Kazdopadne, si myslim ze je jedno ci mate 15,alebo 50 o nohy by ste sa mali starat a to obzvlast v lete, ked chodite v sandalikoch a je naozaj vidiet ako vyzeraju. Zakladom je urcite kvalitna pedikura. Pre tie z Vas, ktore s tvrdymi patami nemaju problem staci dvakrat do roka, pred letom a po lete, lebo vtedy nohy najviac trpia. Jednak posobenim tepla a jednak v zabkach sa sem tam suchnu aj o zem, a ta derie nohy..Myslim si, ze dalsie dovody vymyslat netreba aj nohy su cast nasho tela a zasluzia si rovnaku staroslivost. Po tom, ako sa im na pedikere dostane vybornej starostlivosti prechadza uloha na staranie od Vas, pocnuc chladivymi gelmi, ktore su skvele na leto, jednak nohy ochladia, a jednak kedze vplyvom tepla opuchaju tak ich daju opat do kopy. Tieto kremiky si zvyknem objednavat z oriflamu alebo Avonu a myslim, ze su skvele a kazdy rok vymyslia zvycajne nejaku novu vonu.
Tak ako by ste si mali davat raz za tyzden peeling na tvar by ste si ho mali davat aj na nohy, pouziva sa zvycajne na suche nohy a masirujete ho cca 2minuty, vysledok zaruceny, cely proces zakoncite hydratacnym kremom na zjemnenie.

Pre extra starostlivost si mozete dopriat kupele, ale na tie podla mna uplne staci aromaticka sol, ktoru kupite v drogeriach do eura a vydrzi Vam aj pol roka, alebo parafinove zabaly ci specialne olejove kury.

Tak dufam, ze sa o svoje nozky poriadne starate, lebo verte alebo nie, je to naozaj vidiet!

Ozaj, pre citatelov z Ba, keby ste mali problem vybrat si pedikuru, ja osobne nedam dopustit na Pedikuru, ktora je na Herlianskej ulici v predajni Lubice (hned pri zastavke 50tky alebo elektriciek), ale kedze o ich kvalitach viem nie len ja, caka sa tam bohuzial az mesiac, ale stoji to za to!

8 komentárov:

  1. Ten melonovy krem z Oriflame je moja celorocna zachrana. Hrozne uvolnuje nohy a ten chladivy pocit je v lete na nezaplatenie (aj ked niekedy je mi na nohy velmi zima :). Pedikuru si robim doma ale vdaka za tip, mozno niekedy konecne skusim aj u profesionalov. I ked, pravda je, ze moje nohy su celkom ok, s par pripravkami a pemzou ako nove... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Děkuju za gratulku:)
    S tím, že jsou ztvrdlý paty nehezký, souhlasím. Ale zatím to zvládám doma, v salónu jsem ještě nebyla. Babička ráda říká, že pedikúra je jen pro starý báby, co maj hnusný nohy:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Děkuju ti za komentář;)
    Tenhle tvůj článek je teď přesně pro mě. Nedávno jsem byla na pedikúře poprvé, a i když mi pedikérka řekla, že mam nohy jak miminko, pořád mam pocit, že to není ono.
    A co se týče toho drhnutí o zem, tak chození v létě naboso je geniální, škoda jen, že to těm nohám dává tak zabrat...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To jsou věci (((: Já skončil u krému na ruce (: Ale je fakt, že na holku/ženu se líp dívá, když má nohy hezké, to se musí nechat...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tenhle melounový gel používám též, hlavně v létě opravdu skvělá věc a taky krém od Neutrogeny, pro nohy na podpatcích.

    Velice užitečný článek, protože péče o nohy by se skutečně neměa zanedbávat a myslím, že profesionální pedikůra jednou za čas nikoho nezruinuje

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ach moje nohy su priserne a akejkolvek starostlivosti sa vytrvale brania...no teda zatial len tej mojej osobnej. Ale uz vazne uvazujem nad tym ze zajdem do salonu

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dakujem vsetkym za krasne komentare a som popravde rada, ze u vacsiny z vas badam ze Vam na Vasich nozkach zalezi:))

    Pre Martisa- myslim si, ze u muzskeho pokolenia je aj krem na ruky zazrak a btw.z dvoch muzskych prikladov co mam na okoli pri sebe musim povedat ze maju maksie nohy ako ja ked sa o ne nestaram:) Rozmyslam, ci to nie je u muzov geneticke:)


    Nat- kremik pre nohy na podpatkov?Vazne, po tom sa urcite poobzeram lebo podpatku su v mojom zivote nieco tak caste a samozrejme ako to, ze rano vstanem:))

    Lulluword- No sup to zacat stym!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. naštěstí nemám problém s chodidly :)))ale ty rady jsou dobré :))

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne