štvrtok 15. júla 2010

STOP MASTNEJ PLETI :)SERIOZNE!




Mam sesternicu, ktora s mastnou pletou vyskusala uz vazne vselico a tak ci onak to vzdy skoncilo rovnako, ci u kremu nad tisicku (33e) :)) alebo za dve stovky (7e) :)), po polhodine mala celo mastne ako keby sa naolejovala. Raz stretla v lekarni pri kupovani nijako zazracneho Normadermu jednu neskutocnu Vichy poradkinu, ktora jej povedala o kozmetike znacky Sanoflore, ktora je jednak prirodna, ma vyborne ceny a zevraj pomaha. Sami to poznate ze, ked Vas daco trapi urobite aj nemozne preto aby ste to odstranili a toto urobila aj ona, nasla si lekaren kde tieto produkty predavaju a na odporucanie si kupila serum na mastnu plet- pouziva sa rano a vecer, a plet je po nom krasne hladka a naozaj stiahne mastnotu a aj uzavrie pory. Serum stoji ako kde nasla ho najlacnejsie za 7,60e a najdrahsie za 8,9 naozaj tu zalezi od lekarne, ale tak ci tak je to super cena. Myslim , ze si od nich dokupila aj kremiky a cistiace prostriedky na plet, o tom samozrejme vyzistim a dam vediet ale to serum je vazne skvele:)
Prikladam jeho fotku a pre tych co to oslovilo aj cesku stranku :))
http://www.sanoflore.net/cz/home.aspx

Ozaj, aky mate Vy tip pleti?
Ak by som ja mala hovorit za seba, asi citlivu ale zase normalnu, raz som sucha raz mastna ked je Ok pocasie tak som normalna:))teda moja plet:)

6 komentárov:

  1. Taky se mi pleť dost mastí. Dřív jsem se uklidňovala tím, že alespoň na mě přijdou vrásky později, ale když se mi teď začaly dělat první mimické linky, přišla jsem o poslední útěchu :-). Jinak to jde hodně ovlivnit stravou, hlavně množstvím nezdravých tuků.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky mám docela mastnou pleť.. myju si xicht i 3 denně a stejnak za chvilu mám celou pleť mastnou :(.. Ten přípravek mě oslovil a možná si ho koupím :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To zní zajímavě :) Já mám takovou smíšenou plet, místy se loupu, jinde jsem mastná, hrůza. Nevím, co s tím...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mám ten istý problém, doteraz som používala rôzne zmatňujúce make-upy, púdre a neviem čo všetko a nikdy nič nepomáhalo, takže ďakujem za tip a určite tento prípravok vyskúšam. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dakujem za komentare, dufam, ze naozaj ked to vyskusate Vam to pomoze, ja som tie vysledky a spokojnost videla nazivo a viem teda ako vyzera spokojna nemastna plet:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sanoflore mám moc ráda. Mám sice pro změnu hrozně suchou pleť, ale objevila jsem super sadičku od Sanoflore, kde je hydratační nektar, tělové mléko a pletová voda, všechno v cestovním balení a hlavně za 100 korun!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne