streda 20. októbra 2010

Mate radi kolaciky?:)




Pre vela z Vas to nebude urcite nic nove:), ale zacala som sa pripravovat na zimu a jesen a snazim sa obkolesovat vecami, ktore mi spriemnia dlhe zimne vecery. Medzi tieto veci urcite patria aj vonave sviecky a tak Vam predstavujem tuto ktoru som si kupila v Ikei za 1,49 Tindra. Vona je absolutne skvostna samozrejme ak mate radi zmrzlinu a kolaciky pretoze presne tak vonia:)

Tak pekny zvysok dna:)

16 komentárov:

  1. miluju svíčky..jinak odpověd u mě..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tuhle svíčku mám v pokoji a musím říct, že je to úžasný zapálit to při romantickém večeru :D
    Ale je pravda, že v zimě bych svíčky zapalovala pořád...včetně vonných tyčinek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. milujem sviecky!!! moja mania stale nakupujem nove!!! bez toho si vecer doma neviem predstavit!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. abych na ní pak nedostala chuť a nepustila se do ní :D jj, svíčky na podzim, taky budu muset nakoupit

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dakujem VAM za vsetky Vase prispevky, robia mi obrovsku radost!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Děkuju, dnes jsem měla na hlavě Hennu celou noc a je to zázrak, opravdu. Jinak tyhle svíčky z Ikei mám snad všechny druhy, protože jsou skvělé!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďakujem za krásny komentár, naozaj ma to veľmi potešilo, veľmi veľmi :)
    a ja na sviečky veľmi nie som, ale aspoň ďakujem za tip pre mamku na narodeniny, ju to určite veľmi poteší :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. děkuji za komenář:))
    když jsem na tyhle svíčky narazila v IKEA, tak jsem byla unešena, jak krásně voní!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tyhle svíčky z ikeii miluju, ale tuhle jsem ještě nečichala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. kdybych si tu svíčku zapálila, hned bych dostala na něco chuť :D
    IKEA je nejlepší! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tu svíčku sem měla ! .. :D úplně stejnou ( + ještě oranžovou ) .. její vůně je nezaměnitelná !
    Jinak , ne toho lemura sem se nebála : )) je to tak roztomilé a přátelské , že nevěříš tomu , že by ti něco mohl udělat. :D
    A k tomu Londýnu , no , já v to věřím také :D Protože na střední sice ještě ani nejsu :D ale doufám v to že se tam prostě jednou dostanu a když né se školou , tak na Au-pair chci určitě! : )

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jooj, ďakujem za komentár! Aj za kompliment mojim vlasom :) aj ja milujem vonné sviečky z Ikei! Vedela by som to tam vykúpiť, v zime ro ia vážne super atmošku :)


    xx

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Velmi sa tesim ze vacsina mate radi sviecky:) ak niekde este nejake lacne a vonave objavim urcite Vam dam zase vediet!!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne