pondelok 1. novembra 2010

MUST HAVE NA ZIMU:)





Neviem ci viete:) ale Biancaprincipessa je strasna zmrzlina a staale je jej zima:) Kvoli tomu sa obzeram po vselijakych vymozenostiach, ktore mi dopraju prenosne teplo.

Predpokadam ze vela z Vas tuto vychytavku pozna a pre tych ktory nie, teraz ju spoznaju:)
Pred par rokmi som tieto tepliace vrecuska ukazal priatelovi na nete a dostala som ich ako darcek na Mikulasa:)Odvtedy ich nosim vlastne vsade zo sebou.
Ich princip je jednoduchy je to vlastne vrecucko ktore ma vnutri specialny gel a v tom gely plave nejaky kovovy pliesok, ked ten pliesok puknete/prelomite a podrzite par sekund ten gel co je vnutri zacne tvrdnut a oteplovat sa. Voila! a je to:) A potom ked dojdete domov, date do hrnca vodu, supnete ho na sporak, pockate kym voda zovrie, obalite vase vrecusko do nejakej bavlnenej latky (ja davam do vreckovky)ockate par minut a vyberiete von. Vo vriacej vode totiz zase zmakne a mozete ho opat pouzivat.
Ak by ste nahodou nepochopili moj navod, snazila som sa odfotit aj ten na vrecusku:))

Ak by Vas zaujimali ceny:
To srdiecko je z Kauflandu to stalo okolo 3eur, tie modre su Nordica tie su vlastne mozete objednat aj z netu naprt. tu : http://www.mall.sk/specialitky-kuchyne/obh-nordica-vreckovy-mobilny-ohrievac-4046
a stoji to 6eur, pozerala som aj ceske stranky je to aj u Vas:))


Tak co poviete, paci sa Vam taka tepliaca vymozenost?:)

27 komentárov:

  1. Tak tohle je super vymoženost :) určitě se hodí na tuhé zimní dny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No to je krásné...hlavně to srdíčko! :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. toto máme aj my..ale vo väčšom balení:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. priatel sa mi tym vyhraza, ze mi ho kupi uz asi 2 roky, lebo aj ja hned ako pridem von prijmam chlad a zase v lete sa prehrievam:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak musím povedať, že toto som predtým nepoznala. Ale znie to dobre:) Nechcem na zimu ani len pomyslieť bŕŕ

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ju o tom už jsem slyšela :) kde to koupit??

    http://jollburrfashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je náhoda, zrovna dneska jsem tu věc dostala! Takového bílého medvěda :) A jsem ještě s jednou kolegyní největší zmrzlík v práci :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jé to znám, už dlouho přemýšlím že bych si to koupila ale chtěla bych nějaký hezký:)Třeba to srdíčko jak máš ty:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ou! Miluju seznamy "must have" =) Ten tvůj je moc dobrý ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. My jsme měli doma takové malé z Granka, ale to srdíčko by se mi moc líbilo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. to znám, skvělý vynález. Ale pro mě je účinější zalézt do baráku, sednout, lehnout, opřít se na topení a hodit přes sebe deku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. toto je fakt ze super vec!!!!

    www.juliettefashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. neuveritelny,. co se vsechnoi uz vymyslelo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. je to super vec... chcela by som sa ta spytat aky hydratacny krem na suchu plet by si mi odporucila za prijatelnu cenu ?dakujem a super kozmeticky blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. tyhle zahřívací věcičky mám moc ráda :) mám jich plný košík :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. wow dakujem za vsetky krasne prispevky naozaj som necakala ze Vas to tak zaujme!
    dakujem!!!

    Diana- dakujem aj tebe ze si sa ma opytala na radu, lebo ma to vzdy potesi, ked sa ma niekto opyta, som strasne rada ak mozem poradit:)
    Ak by som ti mala poradit zalezi urcite od ceny, ak by si chcela drahsie poradila by som urcite Aqualiu od Vichy o nej som pisala aj clanok mozes si ho precitat tu:

    http://biancaprincipessa.blogspot.com/2010/05/hydratacne-kremiky-alebo-co-som-pre-vas.html

    Ak by si chcela lacnejsiu verziu napr.ja som si teraz kupila klasicky od Garnieru ruzovy su suchu a citlivu plet a som snim spokojna, premasti nerobi mi ziadne flaky, lisaje nic take. Ak sa nahodou chystas do Ciech strasne dobru skusenost mam z bambuckym maslom z Neva ale u nas tento obchod bohuzial zavreli, cena je tiez vyssia okolo 1200korun ale bolo naozaj skvele. Napriklad Loreal sa mi neosvedcil, s toho som sa vyhadzala, konkretne Happyderm do toho by som nesla. A asi ako posledny by som odporucila La Roche Posay Hydranorme, ten je tiez na suchu a citlivu plet uzasne premastuje obzvlast teraz na zimu. Myslim si, ze ak mas mega mega suchu isla by som skor do La Roche tie su podla mna mastnejsie ako Vichy, ak tak stredne zase by som isla do Vichy:)

    Snad som aspon trochu poradila:)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. dakujem, zajtra idem na obhliadku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. tuhle věcičku má kamarádka vždycky jsem ji to strašně záviděla :) mám ráda teploučko

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Dobrá vec, na zimu ako vyšitá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. vždy kolem vánoc přináší můj taťka různé firemní blbinky a mezi nimi i tato zahřívátka. Jen mi vadí, že je nejde použít víckrát.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. když je ohřeji v hrnci, tak vydrží v tekutém stavu jen po dobu varu, pak zase ztvrdnou aniž bych je lámala...

    OdpovedaťOdstrániť
  22. wow, tak tato vecicka je genialna, musim mat :)

    ###

    OdpovedaťOdstrániť
  23. tieto veci su super, vedia dost pomoct:)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Howdy! І could have sworn I've been to this site before but after looking at some of the articles I realized it's new tο me.
    Nonethelеss, I'm definitely pleased I discovered it and I'll be boοkmarκing it аnd
    checκing back геgularly!
    Also visit my page ; custom titanium ring

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne