sobota 16. októbra 2010

Pripravte sa na to, ze sa vam nebude chciet vstavat:)





Za poslednu dobu som na vela blogoch videla clanky o produktoch, ktore su urcene na kruhy pod ocami a prekvapilo ma, ze ten ktory pouzivam ja v stave nudze a ktory je este k tomu velmi lacny nikto nespominal:)
V prvom rade musim najprv podotknut ze som clovek ktory ma kruhy pod ocami ojedinele ale teraz ako zacina rano zima a ked mam 5:50 vstavat, pritrafia sa vazne aj mne. Ked k tomu pripocitam to aka som bleda treba stym naozaj nieco robit. Nastastie som na tento problem nasla riesenie uz pred par rokmi v podobe Absolute eye concealer for eyes od Oriflamu, jeho cena sa casto pohybuje okolo 1 eura, alebo max. 2, cize staci vyckat na akciu a je Vas:)
V ponuke ma dva odtiene bledoruzovy a taky do zlata, ja som si kupila ako bleda bledoruzovy kedze moj tien pokozky je skor k tej ruzovej a som spokojna. Nanasam si ho na make-up pod ocka a okrem toho ze zamaskuje kruhy aj krasne preziari resp.rozjasni. Staci ho naozaj malicko cize Vam aj dlho vydrzi.
Pre snedsie typi by som odporucala urcite ten zlaty. :)

Dufam, ze Vas kruhy pod ockami netrapia a ak ano ze Vam tato rada pomoze:)

9 komentárov:

  1. Určitě vyzkouším, kruhy mívám děsné. Díky za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toľko skvelých rád na jednom blogu:) Mám rada tvoj blog aj keď nie som ani follower ani nekomentujem, stále sledujem, čo nové napíšeš. Už som sa tebou nechala inšpirovať najmenej 10 krát :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. určite vyskúšam, presne niečo takéto teraz hladám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Budem potrebovat:)

    http://styleeeblog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ivka - velmi pekne dakujem za mily komentar velmi ma potesil a som ked viem, ze moje rady niekto vyuziva alebo ze pomozu:))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kruhy pod očima mám pořád, ani to nezáleží na tom, jak se vyspím...tenhle korektor mám taky a jsem s ním moc spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. hmm..no ja som hrdou majitelkou presne tohto concealeru, a musim povedat ze na mna je velmi malo kryci...cize damy ak mate tmavsie kruzky pod ocami, tento zrovninka neodporucam. ja zatial pouzivam undereye concealer of MaxFactoru - tento je tak stredne kryci, ale pre mna presne to prave...j

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mne sa tiez zdal neskutocne malo kryci, miestami som mala pocit, ze kruhy zvyraznuje.. ale nehadzem vsetky korektory od Oriflame do jedneho vreca, ja pouzivam uz 3. balenie Conceal Kit-u, take tie tri odtiene, jeden do zelena, jeden do zlta a jeden do hneda a neviem si vynachvalit, perfektny na vsetko

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne