sobota 4. decembra 2010

Nasa tvaricka v zime :)








Myslim, ze to ze v zime aj v lete by ste mali pouzivat rozdielny make-up uz asi viete. Ci uz ide o farbu Vasej pokozky, alebo nachylnost na veternost treba si dat naozaj zalezat. Osobne ja v lete pouzivam make-upi, ktore jemne zmatnuju, predsa len pokozka sa poti, a v zime zase ktore zvlacnuju lebo mrazy moju pokozku vystipavaju a vysusuju. Tento rok rok dostala ako darcek make-up od Vichy z rady Aéta Teint- silky foundation. Som snim velmi spokojna a urcite by som ho odporucila na zimu kvoli dvom veciam. Je naozaj hustejsi a pokozku vyborne premasti. Ja si dokonca rano ani nedavam krem, nemam pocit, ze by som ho potrebovala pride mi dostatocne mastny.
Co je celkom zaujimave je ze ja osobne patrim k bielokozcom, ale ked sa pozriete na fotke, make-up vyzera celkom tmavo, no pravda je taka, ze na pokozke sa az neuveritelne prisposobi a tmavy nie je..Na prekrytie ho treba naniest na urcite partie trosku viac, podla mna ma strednu kryciu schopnost, ale tym, ze je kremovy ak aj nanesiete viac skvele sa vpije. Vydrzi krasne naozaj cely den, je antialergenny bez farbiv a naozaj skvele skvele na zimu premastuje a vyhladzuje pokozku.
Odporucam, jeho cena v obchodoch je okolo 18eur.
Ozaj ak by niekto svetlokozi:)mal zaujem moj odtien je 12trés clair, opal:)

Inak chcem sa opytat ako ste na tom vy?menite si na zimu make-up?

16 komentárov:

  1. Neměním make-upy s ročním obdobím, ale vždy po několika měsících střídám tekutý a minerální, protože mě vždy na chvíli omrzí :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mna mineralny make-up strasne fascinuje ale mam celkom respekt pred nanasanim:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som hlavne veľmi dlho hľadala ten správny... našla som ho v make upe od Bourjois s výťažkami z melónu, broskyne jablka a zázvoru (viem, znie to dosť vtipne:)) ale je vynikajúci. správne kryje ale ani nemáš pocit, že ho máš. okrem toho vyzerá, ako keby som takú bezchybnú pleť mala hneď po zobudení. ak niekedy nebudeš vedieť čo použi, tento vrelo odporúčam!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Véronique- dakujem za tip, Bourjois ma uz dlllho lakalo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Či je zima alebo leto, tak čelo mám furt mastné, a nos tiež :(((

    OdpovedaťOdstrániť
  6. já jsem pořád v procesu hledání vhodného makeupu, mám problematickou pleť se sklonem k lesknutí se a ještě jsem na žádný plně vyhovující make-up nenarazila.
    a taky mám problém s odstínem, jelikož má pleť má nažloutlý základ a většina make-upů má výrazně růžový základ.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja neustale hladam ten spravny make up. Moja pokozka je trosku taka zvlastna totiz. Ale teraz som spokojna celkom z make upom z oriflame okyslicujucim.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadá dobře a vždy jsem chtěla zkusit nějakou kosmetiku od Vichy. Ale já mám mastnou pleť, tak nevím jestli by byl tento pro mě ideální. :)
    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. přesně něco takovýho scháním.. ten zkusím! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Timbo. Josefina Little, Dasddusha - dakujem v prvom rade za krasne komentare, len Vam chcem napisat, ze ako ste mi pisali, mate sklony k mastneniu pleti, v tom pripade tento make-up urcite nie je pre Vas, on skor vyborne premasti, ako odmasti:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja mám na zimu tiež tento Vichy, ibaže trochu tmavší odtieň, ale tiež môžem odporučiť. Veľmi som s ním spokojná:) Ja som potrebovala niečo, čo síce pekne pleť zjednotí, ale na pvý pohľad to nevyzerá odpudzujúco, a veď vieme "omietkovo" :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja som tento vichy dlho používala, je dobrý len mám pocit že vôbec nie je dlhotrvajúci. vymenila som ho pred pár týždňami za gosh a som s ním oveľa spokojnejšia!

    hahaah a k tej modelke, veď je jasné každému sa páči niečo iné, dakujem za tvoj názor:-P

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja som bola nutena teraz na zimu make-up zmenit, lebo presne ako vravis, tie mrazy vietor a vsetko mi nenormalne vysusuju pokozku. Kvoli obmedzenemu rozpoctu som sa rozhodla pre Maybelline Dream Satin Liqiud, ale ani trochu nelutujem. Vyborny make-up, plet vyzera prirodzene a chrani moju plet pred tym necasom co vonku zuri :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne