piatok 7. januára 2011

Bourjois


Neviem ako ste na tom Vy s mydlami na intimnu hygienu ale ked som videla v Tescu tuto novinku od Bourjois celkom ma to prekvapilo ale aj potesilo. Ja sice mydla takehoto druhu nepouzivam, ale u nas doma si vyuzitie najdu:)
Takze o co ide, je to klasicky sprchovy gel, ktory ma upravene Ph preto je vhodny aj na citlivejsie prostredie nasho tela:) Tym, ze je urceny na intimnu hygienu je samozrejme setrnejsi aj voci pokozke, cize je vhodny aj na citlivu plet celkovo. Vonia tak cisto, a oproti inym sprchovym gelom ma riedsiu konzistenciu.
Raz som videla niekde strasidelne dohady o cenach tychto Bourjois sprchovych geloch, ja som tento kupila za 2,69 cize naozaj ziadna tragedia :)


A co Vy?Pouzivate mydla na intimnu hygienu?

15 komentárov:

  1. ano používám, ale nějakou z lékárny

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pouzivam laktacid femina.predtym som mala z avonu.a teraz tusim vyskusam tento bourjois,ked si ho tak pekne opisala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mamka ho zrovna nedávno koupila. Dobrý je. :)

    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja používam toto :)

    www.fashion-paradis.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja používam Chilly, takisto aj gél, aj obrúsky a táto značka mi neskutočne vyhovuje. Burjois som tiež vyskúšala, ale nebola som nadšená. Určite si už nekúpim ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mám moc ráda kosmetiku téhle značky!:)
    a na intim. hygienu mám ted nějakou pěnu z lékárny, voní teda extra přírodně!:D

    www.jollburrfashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pozerala som na ten Bourjois v DMke- stoji tam asi tak isto ako píšeš. Od Bourjois mám zatiaľ len sprchový gél Deshabilez moi ktorý je vraj ako afrodiziakum- tak uvidím :D Ináč používam na int. hygienu Lactacyd femina- už pár rôčkov a nemôžem sa sťažovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja mám z Avonu takýto a používam ho dosť dlho, nedám na neho dopustiť ... ale možno zmena prospeje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. je dobrý, že se o tom všichni dokážou bavit tak veřejně :-D Na toto těma u mě ale asi bez komentáře. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. intimne mydla nepouzivam, lebo mi gynekologicka povedala, ze aj tie najkvalitnejsie z lekarne sposobuju to, ze neskor by som bez pouzitia intimneho mydla mala zdravotne problemy...zeby moje telo stratilo akusi samocistiacu schopnost. ale inak od bourjois som mala jeden sprchovy gel a velmi pekne vonal http://www.beautyalmanac.com/Bourjois-Extrait-de-Douceur-Shower-Gel/266

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak to musím zajít do Tesca a koupit si jí, mám ráda tuhle značku a netušila jsem, že jí mají zrovna v supermarketu. Snad jí budou mít i u nás. Jinak intim. hygienu používám používám nějaký gel z lékárny a nevoní skoro vůbec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. payday loan providers uk
    was rapid to acquire the loan settled, but not very good about following up using the last measures.
    Only fantastic point is I received out of the adjustable
    mortgage. I ought to say via all of it, my advisor was constantly in touch with me, even
    calling me inside the evening to make certain I knew
    what guaranteed pay day loans
    was happening.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne