nedeľa 2. januára 2011

Lepsie za nami, horsie pred nami :(





Dufam, ze ste sa uz vsetci spamatali z oslav:) a ze sa Vam prvy novorocny prispevok bude pacit:)
Uz podla nadpisu mozno niekomu napadlo, ze sa budem trochu venovat skuskam a tomuto obdobiu. Ja osobne uz zarezavam za knihami a pripravujem sa na prve terminy a aj mne sa niekedy stane ze uz nevladzem a potrebujem nakopnut. Pravda je taka, ze nie niekedy ale dost casto:) Pokial vsak kazdy den nechcem byt na Redbulloch a kave nasla som si lepsi a podstatne zdravsi sposob. Na koncentraciu vyborne pomaha pitie zeleneho caju.
Zeleny caj obsahuje isty druh kofeinu, ktory je pri zatazovych obdobiach ako stvoreny na to aby sme vydrzali dlho hore:) Na druhu stranu obsahuje mnozstvo antioxidantov, pomaha znizovat tlak, cholesterol, zabranuje vzniku rak.buniek, napomaha pri a proti reume atd. Ja som si najnovsie oblubila Lipton zeleny caj v kombinacii s matou, ktora je tiez skvely pomocnik. Pomaha pri zvysovani telesnej kondicie, dezinfikuje telo a tiez ma liecive ucinky pre zaludok a creva.


A co Vy a Vase prostriedky na sustredenie?

22 komentárov:

  1. jéj ďakujem, určite ho vyskúšam a prajem veľa šťastia na skúškach...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. odkedy fb obletela správa,že lipton testuje na zvieratách tak ho už nepijem,ale výborný je zelený čaj od mistralu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nina Lowe - toto som sice nepocula, ale uz len preto ze to bolo na FB mi to moc nezavana pravdou :) Ale suhlasim stym Mistralom, ten ma tiez skvele :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jinak pššš, ale bude tam asi i video^^ středa, středa, středa... doufám že se dočkám! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Téda, o černém jsem věděla že působí proti únavě,ale o zeleném ne! Takže díky za tip :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tenhle čaj si musím koupit! :-) miluju zelené čaje

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hm, zelený čaj patří mezi mé stálice! Miluji s opuncií a s broskví:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mmmh, zeleny caj je najlepsi na svete :)) Ja ho pijam odkedy som prestala pit kavu. Najradsej cisty, bez prichuti. Rano ma zobudi a poobede mi doda nove sily. A okrem toho je super zdravy!!

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten čaj vypadá suprově! :) Ještě jsem ho neměla, musim vyzkoušet. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Určite vyskúšam. Ja zelený čaj pijem dennodenne, hlavne popri učení. Uprednostňujem sypaný, ten Ťa nakopne ešte viac!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Taky se chystám na zkoušky. Zelený čaj miluji a piju ho každý den. Ale i kávu si dopřávám, ale když ani to nezabere tak si dám nějaký energy drink. :)
    Teď jsem vyzkoušela super čaj, Gingo tea, je dobrý na učení, pamět, prokrvení nervové soustavy. Chuťově nemusí každému chutnat,ale na mě zabírá.
    A přeji Ti hodně úspěchů při zkouškách!

    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dakujem Vam vsetkym za krasne komentare a Vase super napady a rady :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. lipton nemám celkově ráda.. ale tenhle vypadá dobře a rodiče ho pijí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. milujem zeleny caj. najlepsie su sypane, konretne druh darjeeling, ten je najlepsi

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ja by som potrebovala caj, po ktorom by som na skusky zabudla :D

    http://girlwiththeblackarm.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ja tiež milujem zelené čaje, ale aj všetky ostatné, osvedčila sa mi taká kolekcia zelených čajov od Pickwicku, kde je viac príchutí a potom ešte je výborný pyramídkový od Liptonu a volá sa The Vert :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. já úplně miluju čaje Lipton a navíc si libuju i v zelených čajích, ale tehle jsem ještě nezkoušla.. tak si ho koupím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. ja mám najradšej tekane ale tento vyzerá fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. na soustředění boužel nemám lék.. jak jde o školu, jsem na tom hodně špatně /

    OdpovedaťOdstrániť
  20. ano herci z Gossip girl se strašně moc změnili, jsem ráda že se mnou někdo souhlasí :) Jinak máš pravdu, na koncentraci je úžasný zelený čaj, pro mě ale bohužel jen velmi krátce- soustředit se po něm vydržím max. půl hodiny. Absolutně nevím, co mi vlastně pomáhá se soustředit. Když vypiju kafe, jsem absolutně nesoustředěná a mám tendenci mluvit a mluvit a mluvi a když si dám nějaký energy drink tak také.
    Jinak máš moc hezký blog! :) A přeju hodně štěstí při zkouškách.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. To je vážně škoda, ty bys mi určitě ukázala nějaké kosmetické vychytávky v obchodech;)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. lipton jsem zvykla jenom pit ale i tak :D dobry!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne