štvrtok 27. januára 2011

Podme snivat v ponurom skuskovom case:)






Vzdy ked mam zlu naladu rada rozmyslam nad niecim co mi prinesie pozitivne myslienky a prave teraz ma napada podelit sa s Vami o vonavky, ktore mi ucarovali v poslednom case moju mysel a cuchove bunky:)
Su v podstate len tri ale vsetky akosi drahsie akoby sa pacilo mojmu uctu :(
1, je Thierry Mugler Womanity - kto nevonal nech uteka rychlo do obchodu. Je to krasna vona, ktoru podla mna nemate k comu prirovnat ako vsetky Thierryho vone su neopisatelne krasne a jedinecne. Mne strasne pripomina vonu cokolady:)ale to je velmi subjektivne. Staci naozaj malo a vydrzi do vecera. Zaujimavostou je, ze po minuti sa kupuje doplnenie nie cely flakon. Cena +- 90eur
2, Chanel No. 5 doteraz to pre mna bol parfem, ktory by som chcela ked budem starsia ale poviem Vam ze nepoznam parfem u ktoreho sa tak strasne lisi, kto ho ma na sebe. Uplne meni svoju vonu na tele majitelky a uplne mi ucaroval. Vobec by som ho neopisala ako silny, z ktoreho boli hlava. Mne praveze prisiel jemny, ale aj tak dostatocne silny ale inym sposobom, neprekazajuci. Opat velmi subjektivne.
3, A posledna je uz davnejsie spominany Tresor in Love od Lancomu. Stale rovnako krasne sladky, nevtieravy ale za to krasne silny:)

Na zaver by som doplnila, ze vsetky tri vonavky su dost silne, cize ak mate radi jemne kvetinove vone toto nebude nic co by sa Vam pacilo:)
Rada si Vase nazory na ne precitam dole, pripadne budem rada ak mi napisete nejaky Vas tip:)

18 komentárov:

  1. aj mne sa veľmi páči ako vonia chanel :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Můj oblíbený parfém je Hugo Boss - XX. Ta vůně mě okouzlila a jen tak mě nepustí... =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kaesko - tu mam doma aj ja, je velmi prijemna najma na leto:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja teda cislo 5 nemozem...
    ale tresor in love moze byt!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jee, dekuji za mile uvitani na blogu. Ja pouzivam Hugo Boss Deep red a Chanel Madamon.,ale obe jsou dost silne, tak hledam nakou lehci variantu. Jinak jsem propadla jeste chanel chance, ale u si koupit nemuzu, je taky dost silna.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Chanel No.5 je prostě klasika, líbí se mi na něm přesně jak říkáš, že se dokáže měnit. Dost dobře si ho dokážu představit na nějaké staré dámě v norkovém kožichu, stejně jako na mladé slečně v levném oblečení:)

    Máš nového followera. A děkuju moc za komentář:) Follow, jestli chceš, budu moc ráda.)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tá prvá, lancôme, je úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Voňavky :) tie môžem

    www.fashion-paradis.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Z tej trojky, co si dala by som unosila jedine Tresor in Love, aj to len v pripade, ze by som ho dostala do daru, sama by som si ho nekupila. Womanity je kapitola sama o sebe, ja som vemli into Mugler :), ale Womanity nie. Aj ked samozrejme, davam klobuk dole za originalitu a nezamenitelnost, co je v dnesnej parfumerskej produkcii vec zriedkava.
    Na zaver Chanel - mne viac konvenuje Coco Mad., a za peknu a vkusnu sviezu vonu povazujem aj Chance Tendre.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. chanel no.5.....jednoznacne...nadherna vona ;)

    http://fashionsmiley.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. krásné vůně, ta womanity je úžasná, hrozně mi voní:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Chanel N°5 je uzasna ...mam ju doma :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Chanel N°5 vonia pekne ale podla mna je trochu ťažky.. taky priležitostny, moc ho nepouživam, je skôr pre takú staršiu dámu.. (aspoň mi to tak príde) .

    OdpovedaťOdstrániť
  14. love the chanel perfume<3


    check out the AlexanderMcQueen scarf giveaway:)
    http://www.inablondeworld.net/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne