piatok 29. apríla 2011

Infrasauna - urcite vyskusajte



Kedze si myslim, ze nestaci kupovanie kvalitnej kozmetiky na to aby sme boli krasni a zdravi :), ale treba sa starat poriadne ci uz lepsou stravou, pohybom vcera sme sa s priatelom rozhodli pre takyto nejaky ozdravovaci/relaxacny ucinok vyskusat Infrasaunu.
Klasicke sauny su pre mna celkom tabu, kedze velmi zle znasam vysoke teploty a navyse mam v buducnosti nabeh na krcove zily, preto sme zvolili Infrasaunu, ktora jednak vobec tymto veciam nevadi a navyse pomaha!
Ako vidite na obrazku, je to take male zariadenie, kam sa zmestite vazne len dvaja:) A vnutri to vyzera podla mna dost podobne klasickej saune, akurat je tam stala teplota od cca.41 - 51 stupnov, ktora sa neustale zvysovala a znizovala v tomto rozpati. V saune sa da prijemne dychat, ta teplota je naozaj znesitelna. Ak by niekomu dokonca vadila, kludne sa mozu otvorit dvere, ucinok sa sice trochu znizi ale neznici! Pobyt v Infrasaune trva +- 50min a vyjdete odtial kompletne uplne mokry akoby ste zmokli!! :)))
A teraz na co je Infrasauna dobra:
-zvysuje elasticitu ciev a kolagenovych tkaniv
-znizuje stuhnutost klbov
-znizuje zapaly, opuchy a zlepsuje hojenie ran a jaziev
-zlepsuje krvny tlak na obe strany
-znizuje hmotnost
-pomaha pri znizovani cholesterolu
-pomaha na ekzemy, psoriazu, akne, a vypina pokozku
-znizuje vyskyt migren
-pomaha zvysovat imunitu
a mnooooho dalsich

Jedna dobra rada na zaver- Baby, zoberte si zo sebou aj odlicovace a pred saunou sa odlicte:)

Tak co poviete, vyskusali ste uz Infrasaunu, alebo vyskusali by ste?

13 komentárov:

  1. Neskusala...ale vyskusala by som velice rada ! Diki za typ :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. infra som dostala predminule vianoce pod stromcek a je to bomba,fakt.ovela lepsia ako normalna sauna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. děkuji za návštěvu a pochvalu fotek.
    Přijď okomentovat i aktuální článek o nových handmade špercích :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak priznam sa o tomto som este nepocula, a schvalne ty si si tie odlicovace zobrala?:) planujes tam chodit pravidelne?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. evie: no ved nezobrala :DD a jak som sa na seba hnevala strasnee preto to teraz hovorim, vsade kde sa da, lebo to bolo vazne strasne:))) A ano, budem sa urcite snazit, velmi sa mi to pacilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. saunovani je prijemne a na zdravi i pokozku urcite paradni

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypadá to moc pěkně, ale já moc sauny (ani páry atd.) nemusím...mám astma takže se mi tam dost špatně dýchá, ale někomu to může zase pomoct :/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. evie - ak mam byt uprimna my sme si to zakupili ako poukaz na jednej z tych zlavovych stranok, cize nas to vyslo pre dve osoby na 4eura, a aj ked tam pojdeme nabuduce tak to budeme kupovat takymto sposobom, lebo opakuje sa to pomerne casto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Děkuji za tip. Určitě vyzkouším. A myslím, že ty slevové portály mají něco do sebe. Taky tam s přítelem často nakupujeme. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, chceli by sme sa ta opytat, ci by si nenapisala recenziu alebo clanok pre Onlineparfum.sk - samozrejme za odmenu. Urcite si uz niektory z nich citala na inych blogoch. Ak mas teda zaujem, napis nam prosim svoju emalovu adresu sem, alebo sa ozvi na juraj@onlineparfum.sk. Dakujeme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Osobně bych ještě doplnil, že infrasauna je ideálním řešením pro všechny, kteří mají určité zdravotní problémy, které jim nedovolují pobyt v normální sauně.
    Viz.: http://www.infrasauna-vital.cz/vyhody-infrasauny/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne